Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak útközbe?

Mit csináljak útközbe?

Figyelt kérdés
Ugye itt a tavaszi szünet.Kicsit lemennénk a Balcsira de mindig az a problémám hogy útközbe mit csináljak.Apával nem tudok semmit mert ő vezet.Anya se jöhet szóba mert ő beszélgetni fog egyik ismerősünk feleségével mert ők is jönnek velünk.Valami jó elfoglaltság kéne amit egyedül tudok csinálni.
2011. ápr. 21. 07:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%

Zenehallgatás a favorit nálam :D Meg az éneklés. Meg mondjuk én elég rosszullevős típus vagyok szal én végig a messzi tájat nézem mert akkor nincs hányingerem xD

Esetleg fekete-fehér-igen-nemezzetek :D Vagy barchoba, asszociációs játék. Szerintem anyukádéknak se lenne ellenére ha egy kicsit te is beszélgetnél velük :)

Nyugi, nekünk öt óra is volt már mire lekeveredtünk a balcsira, na azt ne akard meg tudni milyen egy fülledt kocsiban ülni egy se eleje-se vége dugóban xD

2011. ápr. 21. 15:03
 12/18 :) :) :) ***** válasza:
Magazin,könyv,zenehallgatás,beszélgetés,játék a telefonon,esetleg beszélgess telón barátnőddel,stb :)
2011. ápr. 21. 16:10
 13/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2011. ápr. 21. 20:44
 14/18 anonim ***** válasza:

2 óra?

Oh,mikor mi síelni vagy görögbe mentünk kocsival,na az a KÍN szenvedés,szó szerint,olyan,mintha SOHA nem érnél haza :S

Amúgy én ezeket szoktam:

zenét hallgatok,telón játszok,rajzolok (és iszonyú h*lyeségek jönnek ki.xd), magazint olvasok (csak nem tudok sokáig lefele nézni) amúgy meg ha van leptop akkor tölts rá egy filmet (vagy hordózható dvd tök mindegy mi) azzal legalább 1-1,5 óra elteliik..betugod a füllhalgatót és még zavarni se zavarsz senkit és gyorsan eltelik az idő.. persze csak ha van rá lehetőség.., esetleg olvass könyvet, meg nézd a rendszámokat az autóknak és próbálj belőlük egy szót kirakni (kjl-kajál,dgs.dugás) ilyesmire gondolok ezzel is telik az idő..írj lapra hosszú szavakat pl hadisebesült vagy bármi és próbál minnél több szót kirakni belőle-összekavarhatod a betűket- hadi,seb,sebesült,sült,ül,eb,betü,stb.. szóval összekavarhatod a betűket ezzel is sok idő elmegy..

Igyekszek olyat írni amit egyedül is tudsz csinálni,mert én is ilyen helyzetben szoktam lenni ls mondhatni eléggé nagy tapasztalatom van az ilyenbe..xdd de út végére már teljesen beszoktam zsibbadni :DD

Uh,gondolkozok,de most annyira nem jut eszembe sok minden.Mikor indultok??Majd még írok ha eszembe jut valami..mert 6-7 órás utakon (vagy több) eléggé lekell kötnöm magam :DD

Amúgy az egyik válaszoló aki írta,hogy a BALcsi nincs messze gondolom arra gondolt,hogy a BAL nincs messze vagy ilyesmi,hogy nem azt írtad,hogy Balaton hanem,hogy Balcsi :DD

Ja megvan olyat szoktam csinálni,hogy a fülemben megy a zene (mp4) és előveszem a telóm és elkezdem (tátogva) énekelni azt a számot ami a fülembe megy aztán visszanézem a telón és annyira vicces :DD

Vagy csinálhatsz képeket is..

Ha nem írnánk akkor jó utat Neked :D

2011. ápr. 22. 11:19
 15/18 A kérdező kommentje:

igen én sem tudok sokáig lefelé nézni:/

de a rendszámos jó ötlet :D azokat itthon is szoktam csinálni :D:D

meg a hosszú szavas :)

köszi a jó ötleteket

és az utazós mondatot is :D:D

2011. ápr. 22. 11:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Nincsmit ^^ :D
2011. ápr. 22. 12:10
 17/18 anonim válasza:
Matyizz
2011. ápr. 25. 14:17
 18/18 A kérdező kommentje:

ohh köszönöm a válaszokat már haza is jöttünk :D

végül is a tájat néztem ahol gólyákat láttam xDnaés a rendszámokat neveztem :D:D

egyik így volt:

GHV=Guppi Hal Vendéglő :P:P

2011. ápr. 25. 18:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!