Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan kerülhetnék hozzá...

Hogyan kerülhetnék hozzá közelebb?

Figyelt kérdés

Van egy fiú. Egy évvel felettem jár, és itt lakik a közelben. Nagyon kedvelem/szeretem Őt. De nem tudom, hogyan kerülhetnék hozzá közelebb. A barátnőm jóban van vele, ezáltal régebben váltottunk néhány szót, de semmi több.

Eléggé bizalmatlan, tehát ezért SEM merek semmit sem tenni. Meg eleve egy kicsit visszahúzódó lány vagyok.

Szünetekben szoktuk egymást látni, és ha esetleg összefutunk az utcán.

Hogyan kerülhetnék hozzá közelebb?

14/L

2011. ápr. 18. 14:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha összefuttok, kezdj vele beszélgetni. Elég, ha megkérdezed, mizu, hova mész... és ilyen egyszerű:)
2011. ápr. 18. 15:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Írtad,hogy barátnőd jóba van vele,akkor mi itt a bökkenő?

Beszélj a barátnőddel.. :)

2011. ápr. 18. 16:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Már beszéltem a barátnőmmel, kb. 1 hónapja, azt mondta, majd segít. De gondolom azóta elfelejtette. És hát elég kellemetlen lenne, azt mondani neki, hogy "na mi van, mégsem segítesz." :)
2011. ápr. 18. 17:01
 4/4 anonim ***** válasza:
keress közös témát a fiúval! pl. szünetben az iskolában a büfében... vagy szimplán hogy mi van vele... a legjobb ilyen helyzetek tényleg akkor jönnek, amikor nem is annyira számítasz rá
2011. ápr. 18. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!