Miért ilyenek a korombeliek. Miért?
Figyelt kérdés
Ma volt a csillag születik, és volt egy rapper srác aki nagyon de nagyon megmondta az őszintét, nem is akármilyen stílusban és ez nekem nagyon tetszett. De komolyan miért van az, hogy attól érzi jobban magát egy korombeli, hogy fent van facebookon és "lájkolják" a cicivillantós,lekurvulós, képét? Ettől érzi jobban magát, jobb embernek hiszi ettől magát? Mert szerintem nem sok minden változik, az értékrendszerében, nem lesz ettől értékesebb. És néha, amelyik "okos" beszól, azon elgondolkozom: Vajon azért bánt engem mert addig is elfelejti azt a tényt, hogy utálja önmagát, vagy tényleg ekkora arca van, hogy csak akkor tud beugatni mikor a haverjai körbeállják de face to face már nem működik a dolog-.- És ha éppenséggel nekiállok tanulni én leszek az eminens köcsög? Hagyjuk már. A fű/pia/cigi/kefélésről meg már ne is beszéljünk. Nektek erről mi a véleményetek? Sorry, a stílusért, csak felhúztam magam :D 15/L2011. ápr. 17. 00:13
11/11 anonim válasza:
Kedves utolsó , itt a dicseksziken van a hangsúly , nem a jógyereken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!