Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van valamilyen jogszabály,...

Van valamilyen jogszabály, törvény arra, hogy a gyerek (esetemben kamasz) nem tartózkodhat az utcán 10 óra után?

Figyelt kérdés
Anyáék mindig ezzel jönnek,de nem értem,mások gyerekek is vannak az utcán még éjfélkor is...csak engem nem akarnak engedni?
2011. ápr. 16. 12:48
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

na hát én is ugyanígy gondoltam (:

lassan 16 vagyok,én is megyeszékhelyen lakom,többször voltam már kint olyankor a városban,persze olyankor rendőrök járkálnak azért bőven és soha nem kaptak el senkit csak azért emrt ksikorú és késő van -.-" az persze más ha cigizik meg iszik,haveromat már azért elkapták (:

2011. ápr. 17. 11:43
 12/13 anonim ***** válasza:
És ha én vidékre, vagy külföldre, stb. utaztam, és onnan jövök? Akkor mi van? Be fognak vinni a sünök. Persze..
2011. ápr. 17. 14:00
 13/13 anonim ***** válasza:

Én nem magyarországi vagyok, de nálunk elvileg van ilyen, hogyha este 1 után kint van egy kiskorú, akkor azt a rendőrök hazaviszik.

De gondolom tudod, hogy szarnak rá az egészre. :D

Még azt sem viszik be aki cigizik, vagy piál. Persze azért ott járkál bent a városban több is, de nem érdekli őket, pedig múltkor a barátnőm pasija eléggé részeg volt, és még be is szólt nekik. xD

14/L

2011. ápr. 17. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!