Mi a véleményetek egy ilyen srácról?
Eddig elég bajos volt, suliban nem teljesített valami jól, hülyeségekbe belerángatták a haverjai. Aztán valahogyan jóban lettünk, és teljesen megváltozott, azt mondta én vagyok az őrangyala:) Szerelmet vallott, igent mondtam, de nem működött ezért szakítottunk, de azóta is legjobb barátok vagyunk. Nem tudom, honnan akasztottak le egy ilyen fiút, pláne 13 éveset, hogy amíg "jártunk" is, ha beszéltem csak a szemembe nézett, figyelt, tökéletes lett volna. Most elköltöztek pár várossal odébb, tartjuk a kapcsolatot, és nem ment bele semmilyen hülyeségbe, jó maradt. Mit csináltam vele?
13L
kéne tudnunk..
amugy van egy mondás: amiről nem tudsz, az nem fáj..
"Most elköltöztek pár várossal odébb, tartjuk a kapcsolatot, és nem ment bele semmilyen hülyeségbe, jó maradt."
Erre gondoltak, nem látod naponta, azért mert neked nem mond el valamit, attól még nem biztos, h nem is csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!