Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen srácról?

Figyelt kérdés

Eddig elég bajos volt, suliban nem teljesített valami jól, hülyeségekbe belerángatták a haverjai. Aztán valahogyan jóban lettünk, és teljesen megváltozott, azt mondta én vagyok az őrangyala:) Szerelmet vallott, igent mondtam, de nem működött ezért szakítottunk, de azóta is legjobb barátok vagyunk. Nem tudom, honnan akasztottak le egy ilyen fiút, pláne 13 éveset, hogy amíg "jártunk" is, ha beszéltem csak a szemembe nézett, figyelt, tökéletes lett volna. Most elköltöztek pár várossal odébb, tartjuk a kapcsolatot, és nem ment bele semmilyen hülyeségbe, jó maradt. Mit csináltam vele?

13L

2011. ápr. 16. 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

kéne tudnunk..

amugy van egy mondás: amiről nem tudsz, az nem fáj..

2011. ápr. 16. 11:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Elsővel értek egyet :)
2011. ápr. 16. 12:28
 3/5 A kérdező kommentje:
ezt nem igazán értem...elmagyarázná valaki?:)
2011. ápr. 16. 12:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

"Most elköltöztek pár várossal odébb, tartjuk a kapcsolatot, és nem ment bele semmilyen hülyeségbe, jó maradt."

Erre gondoltak, nem látod naponta, azért mert neked nem mond el valamit, attól még nem biztos, h nem is csinálja.

2011. ápr. 16. 13:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Erről csak annyit h egy-két éve jöt egy gyerek az osztályunkba és elő nap azzal kezdte h felhívta az anyát h "anya itt nincs büfé". Szeptemberbe négyes magatartással indult. Most meg már lebukot aztán magán tanuló lett. És pár hete haverjaival halálra vert egy idős nénit.
2011. ápr. 18. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!