Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most akkor szeret vagy nem?

Most akkor szeret vagy nem?

Figyelt kérdés

van egy fiú aki felvett msn-re tök rendes velem és jóba vagyunk állítólag azt mondták hogy a bnőm jön be neki de amikor megkérdeztem tőle hogy ki tetszik neki azt mondta hogy olyan nincs de vannak jó csajok.(msn történt minden)

nem akar megkérdezni hogy szeret e engem mert nem akar nyomulni......:/ és azt mondta mondjak el mindent magamról,

mert minden tudni szeretne! :o most akkor azt jelenti hogy szeret?!

2011. ápr. 13. 18:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem,ez azt jelenti,hogy túl kombinálsz mindent,mert ha azt írta hogy nincs olyan aki tetszik neki,de vannak jó csajok ez bárkire vonatkozhat meg ebből az jön le,hogy totál nincs olyan csaj az ismerősei között aki bejön neki,mert akkor mondta volna,hogy van.

19L

2011. ápr. 13. 18:13
 2/11 A kérdező kommentje:
azt mondod? és akkor most szeret?:/ vagy most nem? mindig rám ír amúgy
2011. ápr. 13. 18:22
 3/11 :) :) :) ***** válasza:
Attól hogy beszélget veled msn-en még nem szeret.Ha azt mondta hogy vannak jó csajok akkor az nem azt jelenti hogy szereti őket csak mondjuk dögödnek tartja őket meg ilyesmi,ez olyan mintha te azt mondanád hogy helyes pasik,attól hogy valaki helyes még nem fogsz mindegyikbe beleszeretni nem?szerinted nem igy van?
2011. ápr. 13. 19:12
 4/11 A kérdező kommentje:
de igaz csak az is benne van hogy 'mindent akar rólam tudni.'
2011. ápr. 13. 19:14
 5/11 anonim ***** válasza:

azt mondták h bnöd jön be neki..

nem tetszik neki senki..

tudni szeretne mindet rólad.. szerintem meg akar ismerni de nem hiném h spanoláson kivül lenne más

2011. ápr. 13. 19:44
 6/11 A kérdező kommentje:
meg képet is akart rólam meg mondta h jól nézek ki
2011. ápr. 13. 19:47
 7/11 A kérdező kommentje:
am köszi
2011. ápr. 13. 19:47
 8/11 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján nem szeret. Én is fiú vagyok és mondok ilyeneket csajoknak sőt van,hogy "drágámnak" szólítom őket,de csak azért mert szimpla spanok vagyunk. Ha akrna tőled valamit,akkor ezer százalok,hogy azt írta volna,hogy van egy lány aki tetszik nekii,de így nem.

17F

2011. ápr. 13. 20:01
 9/11 A kérdező kommentje:

értem [:

csak tudni akartam de nekem más tetszik.

2011. ápr. 13. 20:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is túlkombinálsz mindent. Attól hogy még beszél veled, mesélj magadról, csak ismerkedni akar.
2011. ápr. 14. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!