Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen új elfoglaltságot...

Milyen új elfoglaltságot találjak magamnak?

Figyelt kérdés

Régebben versenytáncoltam,de meguntam 4 év után,most visszamennék,de úgy is csak 1 hónapig tartana,meg csak hirtelen fellángolás egy verseny miatt,szóval semmi komoly nem lenne belőle.

Más mozgásosat nem tudtam kitalálni,nekem valami olyasmi kell,amin van zene is.

Illetve még gondolkodtam hangszereken,dobon legfőképp de csak olyan "semlegesen" gondolkodtam,szóval csak úgy,hogy milyen jó lenne ha...

Szóval,szerintetek?...:/Mihez lennék még pont jó ebben a korban?

16.F

2011. ápr. 11. 16:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

néptáncot neee:)

szerintem amúgy dob lesz a vége,de azért még írjatok:D az gáz ha nincsen semmilyen zenei tudásom?:D

2011. ápr. 11. 19:29
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sokan felnőtt korban kezdik, úgyhogy neked még bőven belefér. :)
2011. ápr. 11. 19:33
 13/13 A kérdező kommentje:
ajj komolyan most úgy elköltöznék,a versenytánchoz megint megjött a kedvem,most úgy érzem,hogy sokkal jobban tudnék teljesíteni,de vmi más városba kezdeném csak újra,itt már nem:) szóval marad a dob,meg még vmi izgalmas kéne,mert még előttem az élet,sok mindent ki kell próbálnom!:D
2011. ápr. 11. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!