Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 159cm 48 kg. Most akkor...

159cm 48 kg. Most akkor tényleg egy zsírdisznó vagyok?

Figyelt kérdés

Comó helyne olvasom, hogy akkora lányok mint én 45-47kg-osak.. meg magasabb lányok is több kg-al kevesebbek mint één.. annyira rossz érzés.. azt hittem, hogy tök átlag súúlyom van, de ezekszerint egy dagadt rondaság vagyok.. már lelkiismeretfurdalásom van minden evés után..

15L

2011. ápr. 9. 19:49
1 2
 11/16 anonim válasza:

Én 165 cm-mel vagyok 48 kg, és én is inkább átlagos vagyok, mint vékony... Ha egészségesen eszel, gyakran mozogsz és sok vizet iszol, akkor szerintem elmúlik a lelkiismeret-furdalásod, meg ha esetleg van felesleged, az is eltűnik :) Ha panaszkodsz, nem lesz jobb, ha viszont teszel érte valamit, egyrészt jobban fogod érezni magad, másrészt meg bomba alakod lesz ;D

17/L

2011. ápr. 10. 11:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát nem vagy zsírdisznó.Én hízni nem tudok.165 centi és 48 kiló vagyok,hullik a hajam és nem tehetek róla.Csúnya.Szerintem próbálj meg több időt a barátaiddal tölteni,mozogni,jól érezni magad és nem ezzel foglalkozni! :) 19,04 a testtömegindexed.Én a helyedben még híznék néhány kilót. ;)
2011. ápr. 10. 15:52
 13/16 :) :) :) ***** válasza:
a 49 kg lenne neked a tökéletes.de basszus most azon az 1kg "izélsz"?hát nem vagy normális komolyan mondom..
2011. ápr. 10. 16:48
 14/16 anonim ***** válasza:
pff takarodjmár, azért írod h fényezzenek h tök jó alakod lehet? 159 vagyok és 55 kiló, és rohadtul nem vagyok dagadt. szánalom vagy :)
2011. ápr. 10. 22:29
 15/16 anonim ***** válasza:
12%
Zsírdisznó nem vagy de simán leadhatnál 8kg-t.
2011. ápr. 10. 23:07
 16/16 anonim válasza:

Ne legyen lelkiismeret furdalásod teljesen jó alakod van!!

13 éves vagyok 159 centi és 53 kiló! Én vagyok súlyos! És biztos szép alakod lehet. Ne próbálj meg fogyózni! Én próbáltam salátán élni...nagyon rossz volt! Egyél annyit amennyit eddig is ettél. :) És ez tényleg kezd egy kicsit anorexiára hasonlítani. És VIGYÁZZ magadra. Ha valaki azt mondja, hogy kövér vagy szard le az egészet! :D

2011. ápr. 11. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!