159cm 48 kg. Most akkor tényleg egy zsírdisznó vagyok?
Comó helyne olvasom, hogy akkora lányok mint én 45-47kg-osak.. meg magasabb lányok is több kg-al kevesebbek mint één.. annyira rossz érzés.. azt hittem, hogy tök átlag súúlyom van, de ezekszerint egy dagadt rondaság vagyok.. már lelkiismeretfurdalásom van minden evés után..
15L
Itt nézd meg magad és őket. Te normálisnak fogsz kijönni, ők nem biztos. Ha elkapnak valamit, nagyon betegek lesznek, mert nincs miből fogyni, te pedig elleszel, mert ha 1-2kg lemegy, az nem gond.
Szerintem normális az alkatod, és ezeket hessegesd el.
Én amikor 159 centi voltam, ahhoz 40-43kg. Kevés volt, hidd el.
Még 1 kilót felszedsz és már röfögni is fogsz...
istenem...
48 kilósan zsírkoca? :DDDDDDD
Inkább eredj el a Mekibe, kis anorexiás :P
Jézusom, dehogy is. Én 163 cm, 55 kg vagyok, és ez a normális. Nos tény, hogy nem vagyok gebe, van egy kis husi a combomon, meg a hátsómon, de nem nevezhető hájnak, így is elég vékonynak számítok. Ennyi kell. Egyébként, a fiúk/férfiak a nőies nőket szeretik, nem a piszkafákat. De hangsúlyozom, a te súlyod teljesen normális. Ha kevesebb lennél, akkor a BMI index szerint is sovány lennél. Szóval nyugi, lelkiismeret furdalásod pedig ne legyen evés után, élvezz minden egyes falatot!:)
20/L
Nem hinném, hogy az vagy. Én 163 centi és 60 kiló vagyok, és egyáltalán nem vagyok kövér sőt... Régen volt rajtam egy kis fölösleg, de amióta rendszeresen végzek testedzést (2 éve), azóta ennek a súlynak a nagy része izom, és mindenki azt mondja, hogy a tavalyihoz képest sokkal jobb kondiban vagyok. Szerinted zsírdisznó lennék?
Szóval emiatt egyáltalán ne aggódj, ha mégis fusztrál, akkor kicsit fodg vissza a szénhidrát/cukor bevitelt, és sportolj rendszeresen. Akkor nem lesz semmi baj ;)
16/F
159 cm vagyok, 52 kiló :D van egy pici cica pocim, ami mindenkinek teccik :) És ez kell is.
Szerintem sovány vagy :S :D
16L
hú de fölidegesítettél.
te is nagyon jól tudod, hogy a 48kiló az lóf.sz súly. én 122 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!