Miért hord az osztálytársam szexkarkötőt? :o
1. nem sok közöd van hozzá, h mit hord 1 másik lány.
2. nem is biztos, h tisztában van vele, h ennek szexkarkötő a neve (én se tudtam)
3. foglalkozz a saját dolgoddal
jaj istenem pont ezért csinálja hogy felmerüljen bennetek a kérdés hogy jaaj ilyen menő vagy miért tetteti hogy aaz stb stb.. minden ilyen figyelemfelkeltésnek van hogy úú ő ilyet hord? aztán van a másik hogy csak azért hordja mert tetszik neki.
azért csinálja h féltékenyek legyetek hogy ő milyen menő, nagy..
hozd ide nekem azt a kis p.ncit. lerántom róla az összeset.
egy pár éve ezt még sima 'karkötőként' árulták. csak valami barom nagy pénzt csinál belőle így.
szexkarkötő.... úristen. ekkora f.szságot...
Ne foglalkozz vele... Ahogy az előttem lévők is említették: TUTI, hogy ezeknek a felét sem tudja, hogy mi micsoda... Talán még Te sem... Ne akadj fenn ilyeneken, vagy ha annyira akarsz szórakozni, rántsd le róla, és nézd meg, hogy megcsinálja-e. xDD Bocsi, a mai nap hatása... x)
És tudom, hogy ez a megunt panelszöveg - hidd el, én unom, ha nekem mondják -, de a tanulással foglalkozz! És egy apró off: ha valóban 4-es, 5-ös lennél, akkor a "haggyatok" az mióta hosszú "gy"? A hisz az egyetlen ige, melynek a felszólító módja hosszú "gy"... Sorry, helyesírás-mániás vagyok... xD
13,5/L
szánalmas.
qurva kemények vagytok 11 évesen,gratulálok,neked is sok jó dolgod lehet ha ilyenekkel foglalkozol
ez?
ez nem szex karkötő te jó ég!
én is kaptam egy ilyet egy Biblia táborban xD ott meg nem hinném hogy szexkarkötőket osztogatnának pf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!