Annnnyira idegesítő! Vagy csak én vagyok hülye?
Van egy csaj az osztályból, aki abba a tévképzetbe ringatja magát, hogy a legjobb barátnőm bírja. Folyton a nyakunkon lóg, de engem utál, és néha olyan gyerekesen viselkedik! Pl. megkérte a bnőmet, hogy álljon elé, hogy ne lásson engem. Gyakorlatilag egy barátja sincs, és folyton utánunk jön, pár méterrel lemaradva. Nem tudom lekoptatni, mert azt mondja, hogy a Szilvi meg a barátnője, vele csak lehet, nem?!
És rettenetesen idegesítő. Ha jófej vagyok vele, akkor azt hiszi, hogy nyugodtan fáraszthat. Mivel (szőke!) az IQja a padló alatt van, elég fura dolgokat szokott nekünk mondani, egy 5 éves gyerek szinjén. Többnyire, ha kinevetjük, megsértődik. Már ha egy rossz szót szólok, megsértődik, és megy a legnagyobb ellenségeinkhez. De ha mi állunk jobban, mindig rajtunk lóg!Pedig jár nevelési tanácsadóba, meg fejlesztőre meg mittudomén. A logó osztályba való. Mit tehetnék? Igaz, meghalt az apja, de már olyan mint egy mimóza, túlérzékeny, sértődős, és egyszerűen, naiv és HÜLYE: Csak engem idegesít?
Kíváncsi lennék a másik oldal verziójára is.
Tudod a történetedből és rá adott válaszokból egy valamit biztosan leszűrtem, mégpedig azt, hogy igaz a mondás miszerint a gyerekek nagyon kegyetlenek tudnak lenni.
Adott egy lány, aki elveszítette az édesapját, ami egy felnőtt embernek is nehezen feldolgozható trauma, nemhogy egy gyereknek,+ nincsenek barátai, kirekesztve érzi magát, és kétségbe esetten próbál barátra találni, és te a jólelkű, intelligens emberpalánta, ahelyett, hogy segítenél rajta a veled született értelemmel, bölcsességgel, le akarod koptatni a barátnődről akit ő az egyetlen barátjának gondol. Miért is? Talán egy csúnya emberi tulajdonság okán, amit önzésnek nevezünk?
Ne haragudj, de számomra a te viselkedésed sokkal ellenszenvesebb, mint a lányé, a leírásod alapján.
Próbálj meg picit empatikusabban viselkedni. Próbáld meg az ő szemszögéből megvizsgálni a dolgokat kicsilány.
te egy igazi hülye gyerek vagy
mi az hogy szőke és akkor az IQja padló alatt van
úgy arcon csapnálak az összes szőke nevében, pedig én nem vagyok az
Szerintem inkább veled van a baj, és ha a barátnődet nem zavarja hogy ott van vele akkor lehet h mégis csak jóban vannak.És csak te hiszed azt h a barátnőd sem bírja.
befestette barnára. Egyébként (és ezt tényleg nem egóból mondom), de egy ötös tanuló csak lehülyézhet egy egyest, nem? És simán elviselném, ápolnám a kis lelkét, HA normálisan viselkedne.
- Hééé, csajsziiik, melyik nap lesz a tévében a krimihétfőőő?
Na erre gondoltam.
"egy ötös tanuló csak lehülyézhet egy egyest, nem? "
Nem. Kíváncsi lennék, ha az apád vagy anyád meghalna, akkor te is színötös tanuló lennél, és nem befolyásolna a téged ért trauma a tanulásban. Hogy lehetsz ekkora egy paraszt?
Lehet hogy ő naív és sértődős, de te meg egy kretén, gerinctelen féreg vagy, aki arra nem képes, hogy megmondja a lánynak, hogy baja van vele. Inkább kineveted, meg beszólogatsz neki, holott neki most pont baráti támaszra lenne szüksége.
Röviden, tömören: Fordulj fel.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!