Miért néz a lányom olyan fiú képeket az interneten akik ki vannak sminkelve és szembe lógós hajuk van?
Nem mondtam olyat, h nem lehetne elfogadni, de akkor is gáznak tartom.
És szerintem igenis, sok köze van a szülőkhöz és a neveltetéshez, mert ha egy gyerek le van tojva, és nem foglalkozik vele senki sem, akkor gyakran megpróbál a középpontba kerülni, h felfigyeljenek rá.
Nincs új a nap alatt. Régebben kb. 20 évvel ezelőtt is festegették magukat a Cure-osok, plussz elég fura frizurájuk is volt, de a Depeche Mode-osoknak is, és tök feketében jártak és bakancsban. Ez senki életét nem tette tönkre (a környezetemben).
Legalább jó zenét játszott mindkét banda.
Az emberek szeretnek közösséghez tartozni, és azt is ha látják rajtuk, hogy ők egy nagyobb csapat tagjai, vagy mikor összefutnak az utcán egy idegennel,aki olyan cuccot, frizurát hord, mint ők, rögtön látják, hogy van közös pontjuk,érdeklődési körük. Máris kevésbé magányosak ebben a hatalmas tömegben.
Azt írtad hogy 14 éves Nos szerintem ilyen korban még nem is igazán férfit vagy fiús fiúkat keresnek inkább nyálasabb lányosabb fiúkat PL: Emo :D Ez tetszik nekik mert még nem értek meg egy komolyabb srácra aki nem vasalja a haját :)
Remélhetőleg idővel kinövik:) Több ismerősöm is volt úgy hogy először a lányos fiúk kissé langyi kinézetű fiúk tetszettek nekik de idővel megváltozott a véleményük és ma már elismerik hogy menyivel jobb egy férfi :)
Valószínűleg ki fogja nőni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!