Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért néz a lányom olyan fiú...

Miért néz a lányom olyan fiú képeket az interneten akik ki vannak sminkelve és szembe lógós hajuk van?

Figyelt kérdés
2011. márc. 31. 19:23
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
54%

Nem mondtam olyat, h nem lehetne elfogadni, de akkor is gáznak tartom.

És szerintem igenis, sok köze van a szülőkhöz és a neveltetéshez, mert ha egy gyerek le van tojva, és nem foglalkozik vele senki sem, akkor gyakran megpróbál a középpontba kerülni, h felfigyeljenek rá.

2011. ápr. 5. 06:06
 22/33 anonim ***** válasza:

Nincs új a nap alatt. Régebben kb. 20 évvel ezelőtt is festegették magukat a Cure-osok, plussz elég fura frizurájuk is volt, de a Depeche Mode-osoknak is, és tök feketében jártak és bakancsban. Ez senki életét nem tette tönkre (a környezetemben).

Legalább jó zenét játszott mindkét banda.

Az emberek szeretnek közösséghez tartozni, és azt is ha látják rajtuk, hogy ők egy nagyobb csapat tagjai, vagy mikor összefutnak az utcán egy idegennel,aki olyan cuccot, frizurát hord, mint ők, rögtön látják, hogy van közös pontjuk,érdeklődési körük. Máris kevésbé magányosak ebben a hatalmas tömegben.

2011. ápr. 5. 06:27
 23/33 anonim válasza:
Valszeg "emos", én sokkot kapnék, ha a fiaim ilyen lánnyal állítanának be, szerencsére ők kiröhögik - egyelőre legalábbis. Lehet hogy van gondolatuk, de azt jól titkolják.
2011. ápr. 5. 09:43
 24/33 alfonz64 ***** válasza:
37%
Ha fiú emos az elég meleg. Érdekes hogy a szkinhedek nem agyabugyálják el őket :)
2011. ápr. 6. 08:46
 25/33 anonim válasza:
Úgy látom, nagyon sok választ kaptál. Mégis írok neked, hátha segít. Lányom 23 éves, fiam 12. Nagylányommal 14-15 éves korában túlestem a kétoldalt kiborotvált frizurán, az egyébként derékig érő hajból, ami punk stílust képviselte. Gondolhatod, mennyire nem tetszett nekem, de mégis utána olvastam sok pszichológiai könyvben, mit tudok tenni. Leginkább a gyermekem bizalmát szerettem volna megtartani, és vele közös nevezőre jutni. Tehát nagyon nehéz időszakon voltunk túl, mire egyszer azt mondta a lányom, " Anya ciki ez már nekem, de talán beértem, és sajnálta, mennyi idegességet okozott nekem, ami a kamaszkori stílusával járt. A mai napon egyetemre jár, tehát minden gyermek fel kell hogy nőjön, és mindeki átesett a kamaszkoron, az akkor épp divatos stílusaival együtt. Én ezeket nem csodának tartom, hanem természetes dolgoknak, amit a szülőknek el kell fogadniuk, és a háttérből terelgetni jó szándékkal gyermekeiket a jó irányba. Szerintem ülj le beszélgetni a lányoddal, de semmiképpen sem ingerülten. Többet fogsz tőle megtudni, az érzéseiről, mint így mástól.
2011. ápr. 6. 09:25
 26/33 anonim válasza:
Talán ez jön be neki.
2011. ápr. 6. 16:44
 27/33 anonim válasza:
67%

Azt írtad hogy 14 éves Nos szerintem ilyen korban még nem is igazán férfit vagy fiús fiúkat keresnek inkább nyálasabb lányosabb fiúkat PL: Emo :D Ez tetszik nekik mert még nem értek meg egy komolyabb srácra aki nem vasalja a haját :)

Remélhetőleg idővel kinövik:) Több ismerősöm is volt úgy hogy először a lányos fiúk kissé langyi kinézetű fiúk tetszettek nekik de idővel megváltozott a véleményük és ma már elismerik hogy menyivel jobb egy férfi :)

Valószínűleg ki fogja nőni ;)

2011. ápr. 6. 21:53
 28/33 MTomy20 válasza:
41%
Sajnos úgyis azt fogja tenni amit megtiltasz, de engedni sem szabad!!Én azt mondom ne hagyd vagy mutass be neki normális fiúkat mert ha ez tovább megy el fog korcsulni ő is!!!!Elég szomorú,hogy egyre többen vannak ezek az öngyilkos jelöltek akik azért kárt tesznek magukban mert az élet adott egy pofont!Az a baj a sok előttem szóló is "hagyjad semmi baj" nem a fa...t nem baj!!Azért van tele az ország ilyen emberekkel!!Ezek mind depressziós betegek!!Ha azt akarod látni,hogy a lányod a kádba vágja szét az ereit meg idegbeteg állandóan akkor hagyjad!Ha nem akkor próbálj finoman utalni,hogy lányom ez nem normális!!Én is voltam 14éves de ha szüleim szóltak valamiért akkor szót fogadtam!!Nem szabad hagyni!Élvezze míg fiatal menjetek kirándulni vigyed magaddal mindenhova ha van rá lehetőség és akkor nem fog tudni befordulni meg látja hogy az emberek 80% normálisan néz ki!
2011. ápr. 7. 09:48
 29/33 nemkötömorodra válasza:
A szülői neveléshez ennek semmi köze. Én sem voltam az az elkényeztetet gyerek rám is szartak a szülők mégse voltam emos, se pánkos. Ez inkább csak egy közösség próbálja megkeresni önmagát. előbb utóbb rájön hogy nem neki való. És nem kell sokkot kapni azért mert emos. Gondolom itt midenki szépségkirálynő és király. Ne csak a külsőt nézzétek. ugyanolyan ember. ugyanolyan érzésekkel.inkább MTomy20- szal értek egyet tessék leülni és megbeszélni a problémát, de ne a külsőségekre figyelj, hanem az érzéseire. Mint minden gyereknek törődés és figyelem kell neki.
2011. ápr. 7. 10:01
 30/33 anonim ***** válasza:
Mert egy selejtes retardált.... Sürgősen kezdj vele valamit, ne nevelj te is egy köcsög kis semmirekellő emos embert, aki a nagy világfájdalmával van elfoglalva 14 évesen... Ezért sajnálom, hogy nincs már katonaság. Az kén az ilyen kis ratyiknak! Én is sminkeltem volt barátomat, de az csak korrektor, alapozó és púder volt. Mivel kozmetikus vagyok. De az nem ilyen GÁZ!.... Ja és 19 évesen ez a véleményem a mai "trendi" fiatalokról. Tényleg sürgősen beszélgess el vele!
2011. ápr. 7. 17:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!