Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért néz a lányom olyan fiú...

Miért néz a lányom olyan fiú képeket az interneten akik ki vannak sminkelve és szembe lógós hajuk van?

Figyelt kérdés
2011. márc. 31. 19:23
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
69%
azért mert az emo divat volt még valamikor de ma már egyenesen gáz, mintha mikor bejött a divatba nem lett volna gáz, de most ultragázabb.
2011. márc. 31. 20:21
 12/33 anonim ***** válasza:
75%
13-14 éves fiúk sminkelnek hogy jobban bejöjjenek a lányoknak.mostani tini csajok ilyenekre buknak.
2011. márc. 31. 21:02
 13/33 anonim ***** válasza:
69%

még egy anyuka, aki rosszul van a lánya pasijától:D Nekem se ez a típus az ízlésem, de szerintem a srác hülye, hogy hagyja magát.

13L

2011. márc. 31. 21:17
 14/33 anonim ***** válasza:
80%
11 évesen emóóó? Tudod egyáltalán mit jelent? Miért nem játszol inkább otthon?
2011. márc. 31. 22:22
 15/33 betszy válasza:
31%

Én is 14 éves vagyok,és én is szeretem ha egy fiu haszlal korrektort...amire szüksége...a smink egy fontos esztétikai dolog..attol meg nem vesziti el fefiassagat az a fiu,sőt legalább van esztétikai érzéke.Csunya egy fiunal a bőrhiba meg az a parasztos pofa.Én is elvarom egy pasitol hogy annyira tegyen oda magaeűért mint én, s ha én sminkelem magam ,akkor ő is megteheti.

Ami a hajatilleti ez ma a divat.Én utálom a divatot,de ha ez a személyisége ennek a fiunak akkor miért baj.Amugy is ha a lányod ezekre bukik az csak jó.Képzeld el egy tüsi haju vagy egy rokker hosszuahju szakalllas mellett!!!

2011. ápr. 1. 13:40
 16/33 alfonz64 ***** válasza:
100%
Sajnos erre felé halad a világ. A nők inkább barátnőt akarnak és nem férfit ezért alakítják át. Valószínű otthon rossz példát lát,(verés, agresszivitás,folyamatos lelki terror) ezzel próbál menekülni egy olyan világba ami "érzelmesebb, nőies" férfiakat keresi. Valószínű az is közrejátszhat hogy a nők dominánsabb(férfi) szerepet vállalnak, a valósítsd meg önmagad generáció tagja. És mivel egész nap a férfias oldalukat kell mutatni ezért szeretnének egy kis gyengédséget és így teljesedik ki a nőiesebb oldaluk. Sajnos ma már nem feltétlenül biztos hogy a férfi lesz az eltartó a családban, ez az emancipáció következménye akár csak a singli-ség. Pont ezért fogy a népesség euroapában mert felcserélődtek a szerepek. A nagy önmegvalósító hölgyeknek már nem marad idejük a gondoskodásra, a férfiak meg el tudják tartani magukat és ebből jött létre az új hóbort a barát szex. Nos ezekkel így külön külön nincs probléma csak ezek nem akarnak gyereket.
2011. ápr. 3. 06:04
 17/33 anonim válasza:
89%

alfonz64: eszméletlenül jól fogalmaztál! Gratula! :D

Viszont barát szex alatt azt érted, amikor nem élnek együtt, nem komoly a kapcsolat, csak a szex tartja össze a két félt?

Nem vagyok homofób, de sajna ez a divat. :S Gondoljatok bele, mennyi pasit látni csili-vili és/vagy pink cuccokban. :S Hányok tőle. Ja, meg trendi a pasiknak is minden héten fodrásznál lenni. Én amúgy a természetes szépség híve vagyok, ez nem jelenti azt, h nem adok magamra, de nem abból áll pl.: a reggelem, h órákon át vakolom magam. Meg nem azon vagyok, h a testem alig takarja vmi ruha.

Sajnálom, h a pasik ebbe az irányba haladnak (szemöldökszedés, minden testrész szőrtelenítése), de lehet, h csak velem van a baj, mint nem divatkövetőnek. :D

19/L

2011. ápr. 3. 07:06
 18/33 nemkötömorodra válasza:
34%
Miért baj az ha olyan az izlése. Majd rájön hogy nem hozzá való és valódi férfit keres. Abban sincs semmi szokatlan h a barátja hagyja magát kifesteni. Sztem mindenki csinált már a barátnője kedvéért olyat amit amugy nem tett volna sokkal többet is mint egy egyszerű smink. És a legrosszabb hogy mindenki csak a külsővel foglalkozik. Kit érdekel hogy milyen a haja, stílusa. Belsőleg lehet hogy sokkal jobb mint a mai macsók, akik semibe nézik a lányokat. Einsteint is bolondnak nézték a torzonborz hajával, mégis az egyik legokosabb emberek közé tartozik. És Pl a csokit sem a csomagolásáért veszed hanem ami benne van. Az a lényeg, hogy szeressék, megértsék egymást.
2011. ápr. 3. 10:26
 19/33 anonim ***** válasza:
85%

Abszolút a csajos pasik felé halad a divat szakma. Én nem nézek TV-t (itthon nincs is), de legutóbb amikor otthon voltam bekapcsoltam. Az egyik adón volt egy műsor amiben volt egy rövid film az ékszerkészítésről, majd egy másik arról, hogy a szoknyás nadrág, a magas sarkú, meg egy rakás nőies cucc lesz a divat a pasiknál. Amelyiknek hosszú haja volt az úgy nézett ki, mint egy transzi. Undorító volt.

De mégis mit várunk, hogy ha szinte az összes divatmajom is b@zerák? Csak azt, hogy a többi pasira is ráerőlteti ezeket az ocsmány undorító cuccokat. A divat szakma egy nagyon beteg dolog.

Azt meg, hogy egy 13-14 éves gyerek miért sminkeli magát nem tudom. De nyilván ezt látja a társadalomban, a szülőktől. Eleve, hogy ha van egy olyan gyerek aki nem "menő" az próbál a menőkhöz hasonlítani.

Pl menő 14-es szőke csajszi kisminkelve, miniszoknyában megy iskolába. (otthon is valószínűleg ezt látja, meg az anyját sem érdekli) Erre a nem menő kiscsaj is menő akar lenni és ő is így öltözködik. Elkezdi őt majmolni. Ezt régen így mondtuk és mi is csináltuk főleg ált iskolában.

14-19 éves koromban nekem is voltak fura öltözködési és hajviseleti szokásaim. Mára már kinőttem ezeket. :)

Ami viszont nagyon változott, hogy az akkor menőnek számító gyerekek ma már egyáltalán nem menő (sikeres) felnőttek lettek. És a nem menőkből meg lett menő (sikeres) ember. Az nem sokat számít, hogy kamaszként hogyan gondolkodnak és mit cselekszenek. Kivéve a drog, a pia és a szex. Ezek nem nekik valók. De, hogy ezekhez hogyan viszonyulnak az talán megint csak a szülőn múlik.

Igaz én egy nagyon rossz családban nőttem fel, állandó veszekedések, verések, alkoholizmus. Mégis 18 éves koromig egy kortyot sem ittam, nem dohányoztam és nem is nagyon jártam bulizni. Akkoriban inkább a sport érdekelt.

Aztán a főiskolán úgy kb 20-21 éves koromban kezdtem el bulizni, meg dohányozni, aztán ez is lecsengett. Ma meg már normális felnőtt vagyok akit sokkal jobban érdekel az egészséges életmód, mint az előzőleg leírt dolgok.

32/F

2011. ápr. 3. 10:28
 20/33 anonim válasza:
0%
jézusom..most mivan abban hogy egy pasi felvesz egy pink felsőt?nincs semmí köze a divathoz..valakinek ilyen az izlése!el kell fogadni.észrevettem az enyhe utálást a leszbikre..nos,talán ezt nem lehet igazából korrigálni.ha valakinek ilyenek a hormonjai,hogy a lányokra illetve fiúkra izgul fel,azzal nem lehet mit kezdeni.nem feltétlenül a nevelésben van valami.előfordul hogy egy lány a lányosabb fiúkat szereti.ez ízlés kérdése..nem lehet sokat kezdeni vele,és lehetőleg ne akarja más irányba vinni.ha változik változik,ha nem akkor nem.
2011. ápr. 4. 20:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!