Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, kamaszok szülei!...

Kamaszok, kamaszok szülei! Nálatok mi a mértékletes szajhulás?

Figyelt kérdés
2011. márc. 26. 18:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%

Utolsó.

A kurv@ azt jelenti, hogy valaki pénz fejében szexuális kapcsolatot létesít valakivel. Tudom hogy az a divat, hogy mindenkire ezt kiabálják az emberek, de ettől még nem igaz. Én sem látom helyesnek miko valaki miniszoknyában, magassarkúban, és kidobottt mellekkel, kacérkodik az utcán, de attól még nem kurv@.

2011. márc. 27. 09:48
 12/14 anonim ***** válasza:
55%
Hozhat az élet olyan helyzetet hogy nem bírnak magukkal a fiatalok,kívánják egymást egy szombat esti buliban,és lefekszenek egymással és kész,nem folytatódik tovább a kapcsolat.Mértékletes szajhulás az,amikor ez csak ritkán történik meg,nem jellemző azért a lányra,hogy ilyen kapcsolatai lennének.Mértéktelen pedig,amikor ez minden szombat este(v más alkalmakkor is)rendszeresen megtörténik,több fiúval is.
2011. márc. 27. 12:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Tudom hogy attól még nem qva. Csak úgy fejeztem ki magam ahogy a kérdező! (meg asszem hajnalba írtam? XD)
2011. márc. 27. 20:36
 14/14 anonim ***** válasza:

fiam te nem vagy normális.

szajha szó szerinti jelentése prostituált.

na most akkor döntsd el te, hogy mi számít mértékletes elk.rvulásnak....

2011. márc. 28. 14:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!