158 cm és 57 KG az jó?
Figyelt kérdés
12/F2011. márc. 17. 16:52
1/12 anonim válasza:
ideális az ha a magasságból elveszel 100 cm és az így kapott eredmény az testsúly. Fiúk esetében!!Te esetedben 158-100=58 tehát 58 kg az ideális!
2/12 anonim válasza:
Nem tom hogy nézel ki, de szerintem sok, 50 kilónak , hivatalosan 47-nek kellene lenned.
3/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kövér :D
2011. márc. 17. 17:24
4/12 anonim válasza:
amit az utolsó írt az hülyeség..
pont jó.:)
5/12 anonim válasza:
Azt tudja, hogy nem kövér, de azért felteszi a kérdést.És ezt olvastam, hogy magasság mínusz 110 és az a megfelelő súly, de ezt valahol úgy tartják, hogy magasság - 100.
2.voltam
6/12 anonim válasza:
Én úgy tudom, az hivatalosan magasság-100 és aztán ebből levonni 10%-ot, de az előzőt is hallottam már. De ennyire nem érdemes kilókban számolni, függ a csontozattól, izomzattól is a súly.
7/12 anonim válasza:
Lányoknál van a magasság -110.
De a kérdező fiú!! Tehát, hogyha van rajtad RENDESEN izom is, akkor ideális a súlyod, ha nem vagy valami izmos, akkor fogyhatnál pár kilót. :)
14/L
8/12 anonim válasza:
én 163-al vagyok 59-60, és van egy kis hasam, háj az oldalamon, de szinte minimális. a fenekem kicsit nagyobb, combom vastagabb, de egyeltalán nem vagyok kövér. emellett sportolok, és jó kondiban is vagyok, kétlem, hogy 12 évesen olyan lennél, mint én... nem vagy kövér, de pár kiló felesleg tuti van rajtad
9/12 anonim válasza:
Én 11/l vagyok 48 kg és 163 cm xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!