Állandóan lepasszolnak! Arról van szó hogy a barátaim alig beszélnek velem ha fent vagyok nekem kell rájuk írnom és pár perc beszélgetés után is jaj megyek aludni vagy dolgom van közbe látom hogy még ott van . Lehet hogy uncsi vagyok?
21???
Akkor szerintem sok helyen kereshetsz már barátokat
Hát szerintem 21 évesen elég gyerekes lehetsz ha ilyeneken felhúzod magad. Már ne haragudj, de ezek nem barátok... Akik így lerázzák a másikat. Nem is értem mit foglalkozol velük?!? Azt meg nem hiszem el, hogy nem találnám magadnak más barátokat. Én 22 éves vagyok, itthon vagyok gyesen a 20 hónapos fiammal, de még én is ráérek barátkozni. Pedig tényleg alig járok valahova. Már az szórakozás ha elmegyünk bevásárolni a Tescoba a legjobb barátnőmmel meg a kisfiammal.
Csinálj msn-t, ismerkedj a neten, akár itt is. Írhatsz ki olyan kérdést is, hogy ki ismerkedne/barátkozna veled. Szerintem jó ötlet lenne. Lehet, hogy még a közeledben is lakik valaki innen és akkor össze is járhattok majd nem csak netes barátok lesztek.
Egyébként nem bántásként mondom, de a kérdésedből nekem nem az jön le, hogy 21 éves vagy hanem inkább az, hogy 12. Már csak azért is mert a Kamaszok kat.ba írtad.
Egy nőnek legyen tartása, ez nagyon fontos!
Ha neked ilyenek a barátaid, tojizzad le őket te is, vagy észreveszik, vagy nem. Mindenképpen csak nyersz vele. Ha észreveszik bocsánatot fognak kérni, ha nem, akkor meg nincs is szükséged rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!