Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennél, ha találnál az...

Mit tennél, ha találnál az utcán egy táskát, ami 10000000 forinttal lenne kitömve?

Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 11:29
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%

Sztem kamuzik aki azt mondja hogy visszaadna meg a szros penztarcamat se kaptam vissza soha pedig tinikent nem volt benne meg 1000 forint se csak a sok-sok papir amit jo penzert meg kellett csinaltatnom...

Am en megtartanam, es ha a baratok koztot nezed akk most lattam egy reszt nem tom pontosan hogy kerult hozzajuk a zse de en miutan keresnek se szolnak, es am is szivas h nem jelentettek elsore.

Kussolnek rola es legalabb tudom, h nem lesz gond a rezsivel stb. Persze nem raknam br bankba es nem vennek hummert se, semmi feltunoskodes.

2011. márc. 14. 00:26
 32/42 anonim ***** válasza:
97%

A kérdés az volt, hogy "mit tennél..." -- erre válaszoltam, ÉN ezt tenném. Gratulálok a lepontozóknak! :))

Amúgy meg aki lepontozott elég álszentnek, és hazugnak tartom, mert biztos vagyok benne, hogy megtartaná ő is a pénzt! Gondolom még sosem látott ennyit egyben, úgyhogy elképzelni se tudja, hogy az milyen lehet.

2011. márc. 14. 09:44
 33/42 -pandy- válasza:
100%
azonnal nem lennék itt
2011. márc. 14. 11:41
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
leadnám a rendörségen és ha 1 ávig nem jelentkezne érte senki akkor az enyém tisztességesen.
2011. márc. 14. 12:09
 35/42 anonim ***** válasza:

Egy biztos nagyon meglepődnék és megcsípném magam, hogy biztos legyek benne, hogy nem álmodok. :D

Am valószínű szólnék a szüleimnek és rájuk bíznám a döntést.

18/L

2011. márc. 14. 14:26
 36/42 anonim ***** válasza:
95%

00:26 vagyok es 12:09-nek irom meg ugy mindenkinek, tanulsagos sztori:

Tortent egyszer hogy Budapest 11. Keruleteben a fekenetlen tonal egy buvar egy reklamszatyorban tobb mint egymillio forintit talalt mikozben a toban levo szokokutat kellett megtisztitania.

A buvar tisztes allampolgar volt felhozta a zacskot pedig a viz alatt is latta mi volt benne. Donthetett volna ugy hogy kesobb visszemegy a penzert, de nem...

Nagy hire kelt a dolognak foleg hogy mi 2 eve minden suli utan oda jartunk beszelgetni igy mindig tudtuk a legfrisebb hireket, hogy hol tart az eljaras stb.

Azert neha eleg durva volt belegondolni hogy 1millioXszazezer forint mellett csucsultunk delutanonoent par meterre...

Aztan a rendorsegre lerult a penz, volt egy egyeves turelmi ido, azt mondtak ha nincs gazdaja akkor a szerencses buvare a penz. - en neki drukkoltam es sztem a penz drogugyletekbol volt mert a feneketlen to az olyan hely... Nem veletlenul nem is jelentkezett erte senki.

Egyebkent ugy leetett volna atvenni a penzt hogy megmondjak a pontos osszeget, mert mindig csak 1milliovalamennirol volt szo, sosem emlitettek pontosan mennyi penzrol van szo.

Nah szoval letelt az egy ev, en orultem hogy a buvare a zse- mert hat o talalta el is tehette volna.

DE NEM!!!!

Idokozben kedes 11. Ker ugy gondolta hogy mivel ezt a zacskot az o teruletukon talaltak a penz az ovejuk - 1 ez nem mukincs vazzee? 2. Mit nektek 1milla kotsogok!

SZOVAL

elvettek a penzt szegeny buvartol..:"((

Azert adtak neki 10% megtalaloi jutalmat...

Amit:

MEGADOZTATTAK!!!

Tehat ezzel engem arra neveltek ha ilyenrol van szo nem erdekel a becsuletesseg, amugy mar juttatam vissza zold kartyat, taj kartyat is a tulajdonoshoz :)))

2011. márc. 14. 17:28
 37/42 anonim ***** válasza:
100%

Megijednék -> ellen állnék a csábításnak -> bevinném a rendőrségre.

:D

16L

2011. márc. 15. 13:29
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
Elvinném. A táskától az első elhagyatottabb helyen megszabadulnék (nyomkövető, akármi), ha van mellette személyazonosságot jelző akármi, akkor azt hazaérve elégetném. A pénzt elrejteném, esetleg apránként elhelyezném a bankban egy részét. Albérletbe költöznék, hogy végre megszabaduljak az itthoni napi veszekedésekkel gazdagított környezettől és nekiállnék felépíteni a saját életem. Ennyi kezdőtőkének elég lenne. Meg amúgy is: a gazda embereknél sose akard tudni, honnan van az első pát millió, a többiről már be tud számolni. :)
2011. márc. 15. 18:56
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, nem engem kérdezel, de mégis megmondom: Ha találnék ennyi pénzt, sokkal önzőbb, irigyebb, fukarabb lennék. Többé nem adnék pénzt senkinek. Örülök, hogy eddig még nem ért ilyen csapás.
2011. márc. 19. 17:57
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

Hát lássuk csak:D

1. körülnéznék,hogy nem lát-e senki,majd elraknám a táskát.

2. Kideríteném,hogy igazi e.

3. Kivennék egy milliót (kesztyűvel:D)

4. Elvinném a rendőrségre.

Ja és nagy valószínűséggel nem a nagyi hagyta ott szóval nem lenne lelkiismeretfurdalásom mert lenyúltam belőle..viszont jobb visszajuttatni mint belekeverdni valamibe...

2011. márc. 26. 15:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!