Mit tennél, ha találnál az utcán egy táskát, ami 10000000 forinttal lenne kitömve?
Sztem kamuzik aki azt mondja hogy visszaadna meg a szros penztarcamat se kaptam vissza soha pedig tinikent nem volt benne meg 1000 forint se csak a sok-sok papir amit jo penzert meg kellett csinaltatnom...
Am en megtartanam, es ha a baratok koztot nezed akk most lattam egy reszt nem tom pontosan hogy kerult hozzajuk a zse de en miutan keresnek se szolnak, es am is szivas h nem jelentettek elsore.
Kussolnek rola es legalabb tudom, h nem lesz gond a rezsivel stb. Persze nem raknam br bankba es nem vennek hummert se, semmi feltunoskodes.
A kérdés az volt, hogy "mit tennél..." -- erre válaszoltam, ÉN ezt tenném. Gratulálok a lepontozóknak! :))
Amúgy meg aki lepontozott elég álszentnek, és hazugnak tartom, mert biztos vagyok benne, hogy megtartaná ő is a pénzt! Gondolom még sosem látott ennyit egyben, úgyhogy elképzelni se tudja, hogy az milyen lehet.
Egy biztos nagyon meglepődnék és megcsípném magam, hogy biztos legyek benne, hogy nem álmodok. :D
Am valószínű szólnék a szüleimnek és rájuk bíznám a döntést.
18/L
00:26 vagyok es 12:09-nek irom meg ugy mindenkinek, tanulsagos sztori:
Tortent egyszer hogy Budapest 11. Keruleteben a fekenetlen tonal egy buvar egy reklamszatyorban tobb mint egymillio forintit talalt mikozben a toban levo szokokutat kellett megtisztitania.
A buvar tisztes allampolgar volt felhozta a zacskot pedig a viz alatt is latta mi volt benne. Donthetett volna ugy hogy kesobb visszemegy a penzert, de nem...
Nagy hire kelt a dolognak foleg hogy mi 2 eve minden suli utan oda jartunk beszelgetni igy mindig tudtuk a legfrisebb hireket, hogy hol tart az eljaras stb.
Azert neha eleg durva volt belegondolni hogy 1millioXszazezer forint mellett csucsultunk delutanonoent par meterre...
Aztan a rendorsegre lerult a penz, volt egy egyeves turelmi ido, azt mondtak ha nincs gazdaja akkor a szerencses buvare a penz. - en neki drukkoltam es sztem a penz drogugyletekbol volt mert a feneketlen to az olyan hely... Nem veletlenul nem is jelentkezett erte senki.
Egyebkent ugy leetett volna atvenni a penzt hogy megmondjak a pontos osszeget, mert mindig csak 1milliovalamennirol volt szo, sosem emlitettek pontosan mennyi penzrol van szo.
Nah szoval letelt az egy ev, en orultem hogy a buvare a zse- mert hat o talalta el is tehette volna.
DE NEM!!!!
Idokozben kedes 11. Ker ugy gondolta hogy mivel ezt a zacskot az o teruletukon talaltak a penz az ovejuk - 1 ez nem mukincs vazzee? 2. Mit nektek 1milla kotsogok!
SZOVAL
elvettek a penzt szegeny buvartol..:"((
Azert adtak neki 10% megtalaloi jutalmat...
Amit:
MEGADOZTATTAK!!!
Tehat ezzel engem arra neveltek ha ilyenrol van szo nem erdekel a becsuletesseg, amugy mar juttatam vissza zold kartyat, taj kartyat is a tulajdonoshoz :)))
Megijednék -> ellen állnék a csábításnak -> bevinném a rendőrségre.
:D
16L
Hát lássuk csak:D
1. körülnéznék,hogy nem lát-e senki,majd elraknám a táskát.
2. Kideríteném,hogy igazi e.
3. Kivennék egy milliót (kesztyűvel:D)
4. Elvinném a rendőrségre.
Ja és nagy valószínűséggel nem a nagyi hagyta ott szóval nem lenne lelkiismeretfurdalásom mert lenyúltam belőle..viszont jobb visszajuttatni mint belekeverdni valamibe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!