Középiskolában minimum hány és maximum hány órája van az embernek?
Szakközépiskolába járok, heti egyik héten 27, másik héten 28 órám van, de idén még nincs szakmai óránk, csak gazdaságtan.
Minimum 4, maximum 7 órám van egy nap. De ez is változó, egyik héten egyik nap úgy van 4 órám, hogy nincs első órám, másik héten pedig úgy van 4 órám, hogy nincs első két órám.
Összességében egyik héten kétszer van 4 órám, kétszer 7 órám és egyszer 6 órám. Másik héten kétszer van 4 órám, kétszer 7 és egyszer 5 órám:)
15/L
10.es vagyok gimiben, heti 1-2szer (félévenként változik) van 7 órám, egyébként 6. Persze ha hiányzik a tanár, akkor elmarad az utolsó vagy első óra (később kell jönni vagy korábban hazamehetsz) ha nem küldenek be helyettest, de ilyen nem ritkán van.
Jövőre meg a faktok miatt mindenkinek más lesz az óraszáma, függően attól, hogy 0-1-2-3-t vesz fel (bár majdnem mindenki 2-t, 3-t fog).
Nekem heti 2szer van 6, kétszer 7, és egyszer 10 órám.
11. gimiben.
Nekem minden nap 7 órám van, szerdánként néha 8.(oszi óra)
15L (9. osztály, elméleti líceum)
Egyik évben volt egy olyan nap amikor 5 órám volt, a többi napon 6-7.
Most 6-8 órám van egy nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!