Most mi baja? Nem tudnak a fiúk beszélni? 13L
Van egy fiú(R), akivel nagyon jóban vagyok, január-februárban már majdnem jártunk is:) Aztán ő beleszeretett egy másik lányba, rózsaszínben látta a világot. Még mindig jóban vagyunk, de egy másik évfolyamtársammal(B) kezdtem mostanában beszélgetni, hazamenni. B-vel van közös hobbink, meg minden másról lehet vele nagyon jókat beszélgetni, tudja mikor lehet hülyülni és mikor legyen kicsit komolyabb. Tehát teljesen kiábrándultam R-ből. Viszont ma, ahogy minden kedden, sétáltam haza B-vel, de R is velünk jött. R és B elég közel laknak egymáshoz, de barátoktól megtudtam, ha én nem vagyok ott elég csúnyákat szoktak veszekedni:S Alapból sem voltak puszipajtások, de most miattam még rosszabb a viszonyuk. Viszont ha R-t nem érdeklem, akkor mégis mi baja van B-vel? Nem értem mi van:(
13L
Dehogyisnem!!:P
Figyelj ők fiúk!:)
Bármin vagy bárkin képesek összeveszni!Ha meg már előtte sem volt túl jóba vele akkor most mégjobban féltékeny:P
Szerintem neked B-vel kellene kezdeni valamit :PP:DD
Hiszen R "elhagyott".:D
12/L
Sziia a 12 éves csajszinak igaza van!!Tényleg "B"-t kellene választanod,mert ˇén mostmár "R"-el szóba se állnék,milyen az ilyen fiú??Pff.Szerintem B 1000-el!!:P(nem azért,mert B a kezdő neve és azt jelenti,h buliXD)
13/L
elöször is örülj h nem veszekednek amikor ott v :)
és mért kéne bárkivel is járnod? azért h legyen valakid? semmi értelme:)
de ha persze teccik valamelyik fiú akk hajrá ;) de sztem is B-vel több értelme lenne valamit is "kezdeni"
és ha teccik neked akk küldj neki apróbb jeleket, ha okos veszi az adást
és természetesen miattad veszekednek de ha R-nek van barátnője? hát akk lehet h nem teljesen közömbös feléd
(bocs a hoszzú válaszért, rem tudtam azért segíteni :) )
14L
volt ? szoval márt nincs ?
(elözö kommentelő 14L)
jahh akk valószínű h miattad veszekednek...
de ez elég bonyolult máár :S xD (Elözö kommentelő ism. 14L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!