Mit tegyek, hogy "kigyógyuljon" a Bieber-lázból?
A legjobb barátnőm teljesen Justin Bieber fan....ezzel nincs is gond,hiszen én is szeretem,de amit csinál,az túlzás.Msnen,facebookon,minden ilyen oldalon Justinos kép van nála kint,és ez sztem gáz...Meg a telefonján,mp4-én nem szól más,csak JB.Most pedig kitalálta,hogy ha Justin eladja az egyik lila cipőjét,akkor Ő licitálni fog rá az eBay-en...a cipő már most átlépte a félmillás keretet.Én is szeret(t)em Justint,de mostmár egyre kevésbé,mert folyton csak róla beszél,mindig Ő a téma.
Mit tegyek,hogy ne csinálja mindig ezt?
Közöld vele, hogy ez így már égő.
Legyen rajongó, hallgassa a zenéjét, de magában, csendesen, mert erre egyébként senki nem kíváncsi. Nincs vele egyedül, több ezer tinilány nyálazik most erre a kislányra... izé.. kisfiúra, mert ő a divat.
Meglátod, két év múlva mekkorát fogtok röhögni azon, hogy képes valaki ilyen zenét hallgatni. ;)
A Tokihotel fanok is hogy eltűntek....
Szerencsére XD
Juujj azért ennyire durvákat ne márx'DD
Szerintem mond meg neki hogy ez már azért égő.
És ha a barátnőjének tart fogadja meg mert "elhagyod".:DDD
Na jó ne pont így de...valami ilyesmi;)
Mutasd meg neki a válaszokat amit itt kapsz :)
Smúgy lehet,sőt biztos,hogy ő nem úgy érzi,hogy túlzásba viszi már..
valahogy szépen közöld vele..
Nehogy azt mond neki, hogy ÉGŐ, vagy azt hogy GÁZ!!! Semmikép! A barátnőja vagy vagy nem? Én hatalmas Rihanna-fan vagyok, kb akkora, mint a b.nőd (JB-t utálom xd), de ha nekem ilyet mondana: fel is út, le is út. Ne kérd válasszon köztet és Jb közt, mert az a sanda gyanúm, hogy te fogsz veszteni...
13/L
semmit
mindenkinek az tetszik ami jólesik
hagyd meg neki ezt a kis örömet
ha tényleg a barátnője vagy elfogadod JB-vel együtt is
ezzel együtt ha szerinted abnormálisan rá van kattanva, akkor nyugodtan szólj neki, hogy szerinted túlzásba viszi ezt, de JB-t ne fikázd előtte, hogy mekkora szar meg ciki, mert a barátnője vagy - akinek uyge mint irtam kutya kötelessége elfogadni a másik kattanásait is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!