Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek, hogy "kigyógyuljon...

Mit tegyek, hogy "kigyógyuljon" a Bieber-lázból?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm teljesen Justin Bieber fan....ezzel nincs is gond,hiszen én is szeretem,de amit csinál,az túlzás.Msnen,facebookon,minden ilyen oldalon Justinos kép van nála kint,és ez sztem gáz...Meg a telefonján,mp4-én nem szól más,csak JB.Most pedig kitalálta,hogy ha Justin eladja az egyik lila cipőjét,akkor Ő licitálni fog rá az eBay-en...a cipő már most átlépte a félmillás keretet.Én is szeret(t)em Justint,de mostmár egyre kevésbé,mert folyton csak róla beszél,mindig Ő a téma.

Mit tegyek,hogy ne csinálja mindig ezt?

2011. márc. 7. 16:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%

Közöld vele, hogy ez így már égő.

Legyen rajongó, hallgassa a zenéjét, de magában, csendesen, mert erre egyébként senki nem kíváncsi. Nincs vele egyedül, több ezer tinilány nyálazik most erre a kislányra... izé.. kisfiúra, mert ő a divat.

Meglátod, két év múlva mekkorát fogtok röhögni azon, hogy képes valaki ilyen zenét hallgatni. ;)

A Tokihotel fanok is hogy eltűntek....

Szerencsére XD

2011. márc. 7. 16:10
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
Mondd meg neki hogy keressen magának egy FIÚT ha nem akarja hogy leszbikusnak higgyék. :D
2011. márc. 7. 16:24
 3/12 anonim ***** válasza:
62%

Juujj azért ennyire durvákat ne márx'DD

Szerintem mond meg neki hogy ez már azért égő.

És ha a barátnőjének tart fogadja meg mert "elhagyod".:DDD

Na jó ne pont így de...valami ilyesmi;)

2011. márc. 7. 17:10
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
valószínűleg kinövi majd...
2011. márc. 7. 18:30
 5/12 anonim ***** válasza:
71%

Mutasd meg neki a válaszokat amit itt kapsz :)

Smúgy lehet,sőt biztos,hogy ő nem úgy érzi,hogy túlzásba viszi már..

valahogy szépen közöld vele..

2011. márc. 7. 19:31
 6/12 anonim ***** válasza:
37%

Nehogy azt mond neki, hogy ÉGŐ, vagy azt hogy GÁZ!!! Semmikép! A barátnőja vagy vagy nem? Én hatalmas Rihanna-fan vagyok, kb akkora, mint a b.nőd (JB-t utálom xd), de ha nekem ilyet mondana: fel is út, le is út. Ne kérd válasszon köztet és Jb közt, mert az a sanda gyanúm, hogy te fogsz veszteni...

13/L

2011. márc. 7. 20:30
 7/12 anonim ***** válasza:
80%
szerintem csak annyit mondj neki, hogy amikor együtt vagytok, beszélgessetek másról, ne csak Bieberről, azt is mondhatod, hogy zavaró, hogy egyfolytában róla áradozik
2011. márc. 7. 23:48
 8/12 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki,hogy téged ez már kib*szottul nem érdekel,elénézést,de nem csak Bieber létezik.Vannak átlagos fiúk is,akik ugyanolyan jók mint JB.
2011. márc. 8. 16:52
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
hagyd ott! ha nem tetszik amivé lett a barátod akk. hagyd ott van másik is!(komolyan mondom!)
2011. márc. 8. 19:25
 10/12 anonim ***** válasza:

semmit

mindenkinek az tetszik ami jólesik

hagyd meg neki ezt a kis örömet

ha tényleg a barátnője vagy elfogadod JB-vel együtt is

ezzel együtt ha szerinted abnormálisan rá van kattanva, akkor nyugodtan szólj neki, hogy szerinted túlzásba viszi ezt, de JB-t ne fikázd előtte, hogy mekkora szar meg ciki, mert a barátnője vagy - akinek uyge mint irtam kutya kötelessége elfogadni a másik kattanásait is

2011. márc. 8. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!