Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mikor fog megjönni? (hm. )

Mikor fog megjönni? (hm. )

Figyelt kérdés
Nem nagyon vagyok oda ezért a gondolatér de 13/l vagyok az osztályból minden lánynak megjött még annak is aki nálam5 hónappal fiatalabb.Mikor fog megjönni? Mintha úgy érezném hogy kilógok közülük.
2011. márc. 6. 19:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Most azt akarod, hogy megjöjjön, aztán ha megjön, akkor azt fogodd, hogy maradtál volna a boldog tudatlanságban. Élvezd ki, hogy egy nyűggel kevesebb!!
2011. márc. 12. 20:17
 22/27 A kérdező kommentje:
rendben :D
2011. márc. 13. 07:48
 23/27 anonim ***** válasza:

én is így voltam.néha rossz volt ,hogy ők tudtak erről beszélni én pedig nem.

vártam.nyolcadikban jött meg.

nem nagy ügy.várj türelmesen.

hidd el nem olyan jó ,hogy emiatt "feszengj"

igaz nekem is ezt mondták és nem sokat ért ,de így utolag rájövök ,hogy igazuk volt (:

2011. márc. 14. 18:47
 24/27 A kérdező kommentje:
hát akkor már nem igazán akarom :"D
2011. márc. 15. 12:38
 25/27 anonim ***** válasza:
én is azt mondom hogy addig örülj amig nem menstruálsz :) nekem 12 évesen jött meg (emlékszem akkor mennyire vártam már) most pedig a pokolra kivánom.... nagyon görcsölni szoktam meg hát elég kellemetlen. de nem csak azért...majd ha lesz egy barátod és lesz köztetek más is, akkor majd rájössz hogy milyen rossz.. :) 16/L
2011. márc. 15. 14:14
 26/27 A kérdező kommentje:
1 szóval akor..most várom akkor meg már elhordanám mindennek :D
2011. márc. 15. 14:20
 27/27 anonim ***** válasza:

Nyugi. (:

Osztályomba van 14 lány abból kettőnek már negyedikben meg vt (sőt egyiknek a "jézuska hozta" xdd)

ha jól tudom az osztályba nekem jött meg utoljára..még hetedikben.

Amugy nem vmi kellemes dolog. Van mikor szinte észre se lehet venni de van mikor meg ugy fáj midnenem h meg akarok halni. !!

2011. ápr. 10. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!