Mikor fog már megjönni? Sos
Na szóval,3 éve van folyásom néha elég sok,a mellem elég nagy,test szőrzetem már van és sokszor görcsöl a hasam alul
de még nem jött meg,Örökölni nem örökölhetem hogy későn érek mert anyum 10 éves korában menstruált nővérem 11 évesen
mikor fog megjönni?
vegyek már betétet?
12,3/l
Uhh hát ne várd ennyire.
Nekem most múlt el (ezen a héten jött meg ) és ez az 5 nap 1 évnek tűnt pedig énis vártam-hiába mndták,hogy ne várjam-nagyon rossz volt,pedig nekem egy icipicit sem fájt még a hasam se.de szerintem neked hamarosan megfog jönni.
nem várom
de tudjátok elég idegesitő tudd lenni:(
szerintek ezen a hónapom belül meg fog jönni?
értem
ma anyumal vettünk egy ksi csomag betétet
mert megyünk 1 hétre nyaralni de anyaum nem tudd jöni mert dolgozik és mondta hogy vigyem el
jó mert vele ilyeneket meg lehet beszélni
amúgy most voltam wc-én és most nem ilyen fehér volt a folyásom hanem barnás
mit jelent?
-.-uristen:D
ne várd mááár.:D tudom,hogy idegesítő a folyás,de addig jó amíg nincs meg és nem kell szenvedned vele.
nekem 10 évesen jött meg és gyűlölöm.
amugy meg a biztonság kedvéért nem árt ha veszel egy csomag betétet és atáskádba teszel párat,ha valamikor megjönne.:)
13/L
Igen az is!
utolsó:
nem uristen:D
nem várom
tudom hogy szar
lehet
de inkább legyen meg mert nekem 3 bátyám van és nővérem meg csak fél testvér szóval nem velünk él hanem nagyon messze innen
és anyum egész nap dolgozik
apum is
csak bátyáim vannak itthon szóval..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!