Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mikor fog már megjönni? Sos

Mikor fog már megjönni? Sos

Figyelt kérdés

Na szóval,3 éve van folyásom néha elég sok,a mellem elég nagy,test szőrzetem már van és sokszor görcsöl a hasam alul

de még nem jött meg,Örökölni nem örökölhetem hogy későn érek mert anyum 10 éves korában menstruált nővérem 11 évesen

mikor fog megjönni?

vegyek már betétet?

12,3/l

2010. júl. 30. 13:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Még ha nem is kellemes a menstruáció, akkor sem kell tőle félni, mert ha menstruálsz, azt jelenti, hogy van érett petesejted és lehet gyereked. Enélkül ugyanis nem lehetne! Még egyszer kívánok Neked életed minden pillanatára kiváló egészséget és minden elképzelhető szépet és jót!!!
2010. júl. 30. 15:01
 12/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen:)

én is kivánok neked minden szépet:)

2010. júl. 30. 15:02
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

És ha van bátyád akkor mi a szóval?És miért idegesitő?Hidd el ha megjön sokkal idegesitőbb lesz,hogy folyamatosan azt érzed,hogy átázol és mész a wcre és nem túl szép látvány cserélgetni a betétet.

Én 4 fiúval vagyok itthon nap mint nap és abból 2 velem egy idős (bátyám haverjai) és ezért nem értem a szóvalt..

És soha nem is vártam,hogy meglegyen a menszeszem ,de még is megjött.

Lehet,hogy már holnap megjön de lhet,hogy 1 év múlva.

Egyébként milyen szinű volt a bugyid??De komolyan.

Mert mikor nekem 1 héttel hamarabb jött meg és nem volt bent se t.betét se betét akkor barnának látszott a vérem.

Vagy piros volt a bugyim vagy valami más szin.

2010. júl. 30. 15:11
 14/23 A kérdező kommentje:

aha..

amúgy ilyen halvány pirosas barnás

2010. júl. 30. 15:12
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne

beszélj

tagoltan

mert

idegesítő

de

nagyon

!

Amúgymeg:

Nálatok az iskolában volt felvilágosítás?

2010. júl. 30. 15:15
 16/23 A kérdező kommentje:

nem

érdekel

ha

zavarxD

2010. júl. 30. 16:26
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

ma 14:48 vagyok[13/L]

Szerintem ne stresszeld magad e miatt.szóval ne aggódj.:)

nekem 3 hetet késett az előző hónapban,mert május-júniusban alig bírtam aludni annyira féltem,hogy nem kapom meg a jobb jegyet magyarból.aztán végül megkaptam és lenyugodtam,de akkor is majdnem 1 teljes hónappal később jött meg:S

tehát nyugi,ne is foglalkozz vele és hidd el megjön:D

persze a betét mindig ott legyen nálad.:)

2010. júl. 30. 17:26
 18/23 A kérdező kommentje:

köszi:)

ma megjött:)

gondolom ilyen halvány piros vér:)

2010. júl. 30. 18:08
 19/23 anonim ***** válasza:

Akkor végre vége az aggódásnak.Nekem is 12évesen jött meg.Már nagyon vártam mostanra meg azt kivánom bárcsak ne lenne.Főleg nyáron a legrosszabb.Szerencsére én nem szoktam rosszul lenni hasam is csak ritkán fáj,akkor a gyógyszer segit.

15/L

2010. júl. 30. 19:15
 20/23 anonim ***** válasza:

Nyugi, ez személyfüggő. Van, akinek akár 9 éves korában is megjöhet, van, akinek 16-18, ez attól függ. Nekem a 13. szülinapom után 17 nappal jött meg, de nem számítottam rá, mert azt hittem, későnérő vagyok. És fix nyaraláskor jött meg, úgyhogy jobb, ha felkészülsz rá és lesz nálad betét mindig. Úgy nem érhet meglepetés. :)

14/L

2010. júl. 30. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!