Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most mit tegyek? Segítseteeeeek!?

Most mit tegyek? Segítseteeeeek!?

Figyelt kérdés

Vagyunk 4-en barátnők:)Nagyon jól indult a barátságunk de 2-en nagyon irritálóan viselkednek.Az egyik "barátnőm" olyan szinten csal és hazudik hogy az nem igaz:(megfogadtuk hogy soha de soha nem fogunk puskázi 2-en meg is fogadtuk erre másnap az irodalom dogánál írt egy kis puskát a tanár meglátta és a csaj azt mondta hogy nem csak én puskázom hanem XY is(XY=én,padtársa vagyok)persze én tanultam meg minden:(aztán folyton hazudik az anyjának(nem mondja el a jegyet,szülőin mindig kiakad az anyukája mert sok meglepetés éri)folyton nagyzol például:úhhh mi megyünk a kanári szgetekre nyaralni fúú de jó lesz stb stb..de ezt télen mondta TÉLEN..pfff)aztán anyu meg az ő anyja is beszélgettek hogy milyen az anyagi helyzetük stb megy e a bolt..erre azt mondja a barátnőm anyja hogy vegetálunk valahogy megvagyunk...meg még van egy csomó hülye dolga amit meg se értek mert hát olyan dolgokon akad ki(meg persze elmondja azokat a dolgokat amiket nem kéne)...

akkor van a másik "barátnőm is.Nos hát ő olyan lett mint egy ribanc...-.-"folyton ott teszi magát a srácoknak menne oda megölelni őket és mondja hogy adj egy puszi(persze a fiúk utálják ezt a viselkedést)6osikosok vagyunk és már volt vagy 5 pasija csak ebben az évben és 3 azok közül 8adikos.De ez nem is lenne baj ha nem kavarná a szart...kiderült az egyik osztálytársamról hogy fél cigány.(engem ez nem zavart egyáltalán,de vicelődtem vele hogy fúúh nem fogom többet megölelni persze ezt nagyon szégyellem de csak vicc volt és tudom tudom csak számomra volt vicces:(és ezt elmondta annak a lánynak és persze teljesen kiakadt rám a csaj.De a "barátnőmet" külön megkértem hogy nem mondja el neki mert csak "vicc volt".Folyton kavarja a szart...:(

És most nem tudom hova tenni őket...:(SEGÍTSETEK P.L.S

2011. márc. 4. 16:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Barátkozz a harmadikkal:)
2011. márc. 4. 16:53
 2/7 A kérdező kommentje:
jajj bocsi azt kifelejtettem hogy a 3. barátnőm nagyon aranyos és nem mond el olyan dolgokat amiket elmondok neki úgy mint titkot:)őt nagyon szeretem még soha nem csalódtam benne:D
2011. márc. 4. 16:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne ülj melléjük, és sz@rd le őket magasról. Mást nem tudok tanácsolni.
2011. márc. 4. 17:04
 4/7 anonim ***** válasza:

dióhéjban amit előttem elmondtak. Ne barátkozz vele!

Ami pedig a puskázást illetti szünet után vagy más nap menny oda a tanárhoz,és mond neki,hogy akár most is felmondod az anyagot ,hogy hogyje el hogy tudod. ;)

2011. márc. 4. 17:32
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:D

meg mondták a többiek hogy áruljam be a tanárnál..de én nem szeretnék neki rosszat mert hát nem csak ez az egy eset volt mikor puskázott.

2011. márc. 4. 17:39
 6/7 AnonymusAnonymus ***** válasza:
Barátkozz csak a 3.-kal (bocsi, hogy így sorszámmal jelöltem meg :D)! A másik 2 nem érdemel meg Téged! :)
2011. márc. 5. 14:20
 7/7 A kérdező kommentje:
jó az lesz:)
2011. márc. 5. 17:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!