Idén miért kaptatok már beírást a suliban?
hiányzás, dohányzás,órai magaviselet. :D
18L
Dobáltam egy szelet párizsit. - ofői.
Ez a padbapisilős meg lol. :D
Háttt..a 'lázadó' korszakomban kaptam többet is.
nagyon szégyenlem ezek miatt magamat,azóta 360°-os fordulatot vettem .XD
na szóval kifesetettem feketére a körmömet,a tanár beszólt,én vissza,kishíján felpofozott aztán elvette a 'tájékoztató füzetemet'-szaktanári.
azt mondtam a magyartanárnak(aki hozzáteszem azt mondta h ha még 1hónapig járnék ebbe a suliba megbuktatna..ja,bocs azt elfelejtettem h kitűnő tanuló vagyok) na szóval azt mondtam a magy.tanárnak h ma rusnyább mint valaha-szaktanári.
megtéptem az 1ik r.bancot az osztályban mert szidta a barátomat.-szaktanári.
felidegesített az 1ik barátnőm(kikapcsolta a melltartópántomat,(felsőn keresztül)elkezdte a suli kellős közepén kiabálni h 'mivan? anyád megcsalja apádat?') és annyira felb.szta az agyamat h bementem a wc-be és úgy beb.sztam magam után az ajtót h leszakadt,utána felrugtam a kukát,betörem a tükröt,(jólvan az egész iskola megtudta h anyám megcsalja apát)és mindezért igazgatói.:S
biológia órán csörgött a telefonom,felvettem,elkezdtem dumálni mintha nem is órán lennék,a tanár odajött hozzám,földhöz vágta a 'mobiltelefonkészülékemet' énmeg felvettem és hozzávágtam.(hozzáteszem,40.000.ft-s telefon)
ezeket még 8.-ba csináltam,akkoriban nagyon zűrös vlt az életem nem,nem vagyok büszke rá,csak leírtam. amúgy ez 2 éve vlt mst vagyok 10.-es,azóta megváltoztam és már 2éve nem kaptam 'beírást' v. mit.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!