Női nem az tényleg nem?
Figyelt kérdés
Egy csaj, ha azt mondja, hogy most nem akar komolyabb kapcsolatba keveredni, de érdeklődik irántad amögött vajon mi állhat? Csak kéreti magát, nyomuljak jobban rá, róbáljak minél közelebb kerülni hozzá mintha csak barátkozni akarnék és esetleg majd meggondolja magát...Vagy a nem az nem, szerintetek hogy van ez?2011. febr. 21. 19:26
1/5 anonim válasza:
Nekem épp most van hogy nem akarok kapcsolatot de tetszik egy fiú.Ez egy dolog
2/5 anonim válasza:
Vannak olyan élethelyzetek, amikor valóban nem alkalmas az idő egy új kapcsolatra. De lehet, ha türelmes vagy, lesz még a nemből igen. De igen, a nem ebben az esetben konkrétan nem.
Egyébként az emberi természet valahogy úgy működik, hogy azért az jobban kell, akiért harcolni kell. Hagyd, hogy megküzdjön érted! :-)
3/5 A kérdező kommentje:
És azt, hogy csináljam, hogy ő harcoljon értem, mikor én vagyok oda érte?
2011. febr. 21. 19:42
4/5 anonim válasza:
Ha a női nemből valaki nemet mond az nem a női nem nem legtöbbször ugyanaz mint a nem de néha a nem nem nemet jelent de az is lehet hogy én nem tudom...
5/5 anonim válasza:
Nekem ma volt itt a "barátom" , megmondtam neki, hogy már nem akarok semmit. Ezek után szakítottunk. Aztán elkezdett nyafogni, hogy újra járjunk.. N.E.E.E.E.E.E.E.E.M. Tiszta lehetetlenség a fiúkkal.
És most kérdező, nem téged akarlak bántani, de a nem, az nem. kétszeresen aláhúzva. Sajnos fel kell adnod. : (
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!