Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért kezeln óvodásként?

Miért kezeln óvodásként?

Figyelt kérdés

A anyukám nem hagy élni.Sosem enged el sehova,nem lóghatok a barátaimmal,kocsival visz/jön értem mindenhova,ha beszélek valakivel telefonon és nem mondom meg,hogy ki az,akkor később megnézi a híváslistám(de most már törlök mindent a telefonomról),ha ott alvós osztálykirándulásra megyünk,akkor mindig jön velünk,stb...

Mit csináljak,hogy egy kicsit legyen normálisabb?

2011. febr. 20. 18:28
 1/7 A kérdező kommentje:
14/l
2011. febr. 20. 18:31
 2/7 anonim válasza:
talán beszélj vele, hogy már nem vagy kislány? :D
2011. febr. 20. 18:38
 3/7 A kérdező kommentje:

Már 100x próbáltam,Ő meg mondta,hogy én örökké az ő kislánya leszek -.-"

De miért nem érti,hogy ez nekem már ciki?

2011. febr. 20. 18:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Jajj szegény :S

Talán próbálj meg vele krompumiszumot kötni.

Hogy osztálykirándulásra nem kell mennie,de mit tudom én milyen időközönként felhívod őt és beszéltek.

Mondd,hogy te mindig a kislánya maradsz és te mindig szeretni fogod,de így nem lesznek barátaid ha nem mehetsz sehova és ő se (anyud se) szeretné ha szomorú lennél és magányos,ezt neki is megkel értenie..

14l

2011. febr. 20. 18:58
 5/7 anonim ***** válasza:

már bocsánat, de mi jogon nézi meg a telefonodat? tudja mi az a magánszféra?

gondolom egyke vagy, azért vigyáz rád ennyire. ennyire.....

ha meg nem, akkor nem tudom miért, de ez mindenképpen változtatást igényel, ha kell, akkor egy kis füllentés is beleférhet.

mond meg neki, hogy lassan már felzabál a magány meg az unalom és kezdesz begolyózni ettől.

2011. febr. 21. 06:44
 6/7 anonim ***** válasza:

JESSZUSOM :O

Tudom ,hogy nem a legjobb megoldás ,de én egyenesen megtiltanám neki. Soha nem fogod máshogy megérteni,mi az az önállóság.Késöbb (18 -20 évesen) amikor külön utakon jársz ,és hirtelen kikerülsz,nem fogod megszokni. Nem lesz kedved közösségbe menni,mert megszoktad,h vannak melletted.stb. :S

ezt amit irtam mutasd meg neki ;)

2011. febr. 21. 13:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Telefonra telefonzár,anyudra egy kiadós beszélgetés arról,hogy nem akarod elkeseríteni,de 4 év múlva már nem mászkálhat utánad:D
2011. febr. 21. 18:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!