Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyukám elkezdett facebook-ozn...

Anyukám elkezdett facebook-ozni és mindenen kiakad. Segítség?

Figyelt kérdés

Ha kommentelek valamit mindjárt kérdőre von, hogy ki ez? Honnan ismerem? stb... Már nagyon idegesít:P

13L

2011. febr. 18. 13:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
3%
Istenem! Én már tantárgyként bevezetném az iskolába, hogy hogyan óvhatod meg magad az internet káros dolgaitól. Én büntetőjoggal foglalkozom. A férjem szoftver fejlesztő, számítástechnikai guru. Ha tudnátok mennyire veszélyesek a közösségi portálok! Én a munkám során tapasztalom ezt leginkább, a férjem pedig a szakmai oldalát ismeri, hogy mennyire nem biztonságos. Egy szimpla középiskolai számteches tudással fel lehet törni bárkinek a fiókját. És nem csodálom, hogy anyukád nézegeti a profilod. Nagyon is jól teszi, mert nem vagy elég érett ahhoz, hogy meg tudd ítélni a gázos szituációkat! Tudom, hogy a mai világ a közösségi portálokról szól, de amennyi előnye van, annál több kártékony dolog is társul hozzá. Ezeket pedig ellenőrizni kell. Gondolom anyukád sem szeretne meglepetést veled kapcsolatban. Bár szerintem katasztrófa, hogy manapság a közösségi portálokon kell ellenőrizni a gyermeket, és a beszélgetés, őszinteség már eltűnőben van....
2011. febr. 18. 14:44
 12/19 anonim ***** válasza:
70%
Én is ennyi vagyok, nálam is ez volt :P Ahol azt írja, hogy 'MI jár a fejedben?' ott alatta van egy lakat. Arra kattints rá, és oda beírod anyud nevét(majd látni fogod hova, fejből nem tudom), alul beXeled, hogy ez legyen az alapértelmezett beállításod, és nem látja majd az üzenő falad =D Viszont a képeidet igen, meg azt, ha lájkolsz valamit...De nem fogja észre venni, hogy csináltál valamit.Sok sikert, remélem sikerül, és érthetően írtam le!
2011. febr. 18. 16:25
 13/19 anonim ***** válasza:
70%
Legegyszerűbb ha tiltólistára veszed. Bár nem ártana leülni néha anyuddal beszélgetni :)
2011. febr. 18. 17:28
 14/19 anonim ***** válasza:
46%
Csak egyszer anyukád rá ne jöjjön arra, hogy ha beírja a keresőbe: facebook feltörő program, akkor négy kattintással megvan a jelszavad, és hiába a kis lakat, hiába van kitiltva, úgyis mindent megtalál. De ne izguljatok, van ez iwiw-re is, msn-re is, myvip-re is. Csak a skype, amivel nem tud mit kezdeni... És még nem is kell nagy számtekes tudás hozzá!
2011. febr. 18. 17:30
 15/19 anonim ***** válasza:
nyugodtan tiltsd le :D az én anyukám direkt be se jelölt emrt tudja hogy úgiy letiltanám :D én se nézem az ő facebookját ő se nézze az enyémet
2011. febr. 19. 20:05
 16/19 A kérdező kommentje:
Nagyon jó a kapcsolatom anyukámmal, de nem szeretem, mikor arról pletykál a barátnőivel, hogy "a kis barátomnak" írtam az üzenőfalára..
2011. febr. 19. 20:46
 17/19 anonim ***** válasza:
Én anyum is fenn van facebook-on... mindig küld puszit. :D
2011. febr. 21. 20:07
 18/19 anonim ***** válasza:
tiltsd.:D nekemis tiltva van. nem akad ki semmin, tud minden rossz szokásomról. mégis felb.sz, hogy fentvan és esetleg látja,....
2011. márc. 2. 18:28
 19/19 anonim válasza:
Én anyám is facezik,régebben kérdezgette ez mi az mi,de mostanában nemszokta és én is megszoktam ezt a tényt :D
2011. márc. 6. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!