Csapatjátékos vagy magányosfarkas vagy?
Magányos farkas. Utálok csoportban dolgozni vagy akár mit is csinálni. Egyszerűen azt érzem, hogy a többiek mindent elrontanak ha már egy fél percre nem figyelek oda, és mondom, hogy inkább majd én egyedül megcsinálom az egészet. Pedig én sem vagyok tökéletes, de valahogy azt ami csak az én munkám, jobbnak tartom.
Elég rossz szokás egyébként, ezt utálom magamban. Irigylem azokat akik tudnak csapatban dolgozni, mert látni rajtuk, hogy közben nevetgélnek és jól érzik magukat, még nekem csak azon jár az eszem, hogy tökéletes legyen, az amit csinálok/csinálunk.
16/L
csak is csapatjátékos megőrülök ha egyedül kell valamit csinálnom
14/L
Változó. Helyzettől függ. :)
15/L
Magányos farkas :) sokkal jobban szeretek egyedül dolgozni. ez nem jelenti azt h csapatban nem tudok, de akkor is, nekem egyedül könnyebb. meg ha egyedül vagyok, akkor érzem csak úgy, hogy van magánéletem, tudni illik a suliban mindenki az én 'véremet szívja' (átv. ért.) és már kez egy kicsit elegem lenni a külvilágból :/
14F
Mindenképp magányos farkas. Utálom ha valaki beleszól abba amit csinálni szeretnék vagy épp mást csinálni.
Amennyiben csapatjátékra kerül a sor általában átveszem az irányítást. hálistennek nem önszántamból nyomok el mindenkit, ők szoktak választani, vezető egyéniség vagyok... de a solozás jobban megy.
16/L
hát eléggé társas lény vagyok szóval csapatjátékos inkább. de néha jó/jobb egyedül lenni és elmélkedni szóval az is jó csak nem hosszútávon:S
14/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!