Fogalmam sincs mit tegyek?
13-éves lány vagyok, van egy ugyan ennyi idős unokatesóm,ő is lány mint én.Egy faluban laktunk sokáig,de nem suliba jártunk.Aztán elköltöztek Pestre.Nyáron voltunk együtt sokat.Most viszont hétvégén találkoztam vele.Ott sírt az apjával.(mármint az apja is ott volt vele)
Oda mentem megölelgettem,meg ilyenek,kérdeztem miért sír.Elment az apja, és elmondta hogy az anyja (egy k*rva,akárkivel ágybabújik akár pénzért is.)
kidobta otthonról....először elsem hittem.Aztán elkezdte sorolni hogy miért, mert egy alkoholistával összejött az anyja büdös meg minden és az uncsitesóm kijelentettek:ő elfog költözni!
Nem tud tőlük normálisan tanulni meg semmi.
Az apukája meg az is nagyon sokat iszik.Pénze is alig van.
Mondta az uncsim hogy akkor elmegy a családsegítőbe.Azt nem mondhattam hogy akkor lakjon nálunk mert az nem csak úgy van hogy gondolok egyet és ideköltözik.Anyukám csak azért nem akarja mivel az apja,alholokszagú,sokszor be van rúgva, és nem akarja hogy ideszokjon nálunk.Meg az anyja olyanokat mondott,hogyha velem jóba lesz,akkor mi leszünk ennek a falubak a 2 k*rvái.Meg hogy rajtam túl ment a fél fiatalság....13 éves!!vagyok...
Mit tudnék tenni?én mondtam neki hogy nálunk akármikor lejöhet ittaludhat,kimegyek a busz elé ha jön stb....de intézetbe akar menni...mit tehetnék?nagyon sajnálom
Figyelj NEM szemétségből,de szerinted nem lenne jobb neki egy koliban?
Ahol sok szeretet kaphat és vannak nevelők is az apja se tudja (részegen) zaklatni.
Nálatok pedig csak azt látná,hogy te normális családban laksz és neki miért nem adathatott meg ez??
Vagyis szerintem.
De nem tudom.
Amúgy meg sajnos nem te fogod eldönteni és nem is a kiscsaj.
Szerintem állj ki az uncsid mellett és támogasd MINDENBEN..próbálj erőt lelni belé és éreztetni vele,hogy TE szereted és mindig is szeretni fogo,
Sajnáloom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!