Ezért piszkálni tisztességtelen?
Állandóan beszólnak. mert nemszeretem Magyarországot.
Imádom Japánt. Imádom az animéket, mangákat. Egyszerűen megragadnak. Mikor megnézek egy animét elképzelem magam az egyik szereplő helyébe, és olyankor kicsit kalandozok, meg milyen lenne ha velem is megtörténne. Csodás érzés *-*
Csak éppen ezeket nem mondhatom előben senkinek. Legjobb barátnőimnek elmondom de őket igazából nem érdekli nagyon :ss Fentvagyok közösségi oldalon ahol ugyanúgy anime kedvelők vannak nekik szoktam mesélni, de mégsem olyan, hogy igazából elmondhatom nekik. Suliban ha van valami hazáról szólóvers hidegen hagy. Voltunk ilyen kontraszkiállításon ahol aaz utolsó "teremben" a hazaszeretetről volt szó és egyszerűen továbbsétáltam. És a földig szidtak, hogy mi az , hogy nemszeretem a saját hazámat. Meg mondták hogy menjek a japán barátaimhoz úgyis olyan sárga vagyok mint ők. Már bőgtem a szégyentől és a földön kuporogtam amikor mondták, hogy menjek és nézzem a meséimet. (Amiről tudni, hogy nagyon utálom ha valaki az animéket lemesézi.) És feláltam és beütöttem neki. Persze nemtőrt el az orra de megérezte. És igazgatóit kaptam, és persze, hogy mindenki engem hibáztatott.
Figyelj te elvárod,hogy meghallgassanak és érdekeljen a történeted másokat is,de te egy nyanvadt kiállítást nem vagy hajlandó végig nézni.
Tudod mit.Tényleg menj csak Japánba és maradj ott,mert fölösleges az,hogy itt vered a nyálat,hogy utálsz itt élni.
Menj ki Japámba aztán ne csodálkozz,hogy miért is jönnek annyian Magyarországra,mert odakint is nyomorult helyzet van,csak nézz utána,hogy átlagosan mennyiért dolgoznak odakint.
Na mindegy,bocs,de iszonyúan felbäsztad az agyam :DD
Jó bocsi.
Amúgy tényleg gusztustalan dolog amit te csinálsz,de mindegy.
előző: ha érdekel végig néztem a kiáálítást mert 7 Szoba volt amin végig kellet menni és mentünk szélpen sorba és mindenki saját tempóban haladt és ha érdekel megnéztem mindent csak azon a szobán elolvastam a képeket de a filmet már nem néztem meg hanem mentem tovább a többi szobába.
ás igen köszönöm a biztatást. Amint lesz rá alkalmamam kifogok menni ha csak látogatóba is,de biztosan kimegyek megnézni milyen. És lehet az én hibám lehet hogy nem, de akkorsem szeretem ezt az országot akárki akármit mond :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!