Kamaszok! Mi volt eddig a legextrémebb hely ahol aludtál, aludnod kellett?
Idén nyáron az ebédlőasztal alatt, meg táborban program közben a WC-n.
14/L
Egyszer egy csúnya buli végén egy egyszemélyes, azaz inkább félszemélyes ágyban aludtam egy vadidegen sráccal teljesen felöltözve, aki úgy ébresztett, hogy orrbavágott. :DDD
Ugyanazon csúnya buli után másnap délután a templomban, a hugom akkorát csípett belém, hogy felriadtam. :DD
Aludtam már vécén húsz percet egy éjszaka, fogalmam sincs, hogy nem estem le. :D
10 fok körül éjszaka vékony felsőben udavari padon ülve.:D
Haha, és aludtam már el plédbe bugyolálva egy nyári éjszakán a budaörsi passió alatt egy irtóra kényelmetlen székben. :DDD
És ami nem olyan extrém, mégis kicsit az: aludtam már együtt három lánnyal egy közepes méretű ágyban, franciaágyban négyen, földön egy hálózsákban ketten, fiúk-lányok összegabalyodva a földön.
És egyszer Erdélybe mentünk busszal, hajnal kettőkor indultunk, és aludni akartam, de sehogy sem találtam kényelmes pozíciót, csak amikor letérdeltem a földre, és a fejem az ülésre hajtottam. :D Utána azt hiszem, le is kucorodtam az ülés alá. :DD
+1. Egy általános iskolai osztálytársam egy párnapos nyaralás egy napján kitalálta, hogy ő aznap éjszaka nem fog aludni, és egy széken gubbasztott vagy hajnal háromig, amikor mi már kezdtünk kidőlni. Másnap reggel édesdeden összegömbölyödve aludt egy utazótáskában a ruhák közé kuckózva, mert leesett a székéről. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!