Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Mi volt eddig a...

Kamaszok! Mi volt eddig a legextrémebb hely ahol aludtál, aludnod kellett?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is!
2011. febr. 12. 22:46
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
templomban, amikor mise volt az egész iskolának(mert ugye evangélikus iskolába járok)kaptam is egy ofőit :( :DD
2011. ápr. 20. 16:39
 32/35 anonim ***** válasza:
Állva hajnalban/reggel a metróra várva. jó, mondjuk az csak fél perc volt...
2011. ápr. 20. 21:24
 33/35 anonim ***** válasza:

Idén nyáron az ebédlőasztal alatt, meg táborban program közben a WC-n.

14/L

2012. aug. 30. 13:36
 34/35 anonim ***** válasza:

Egyszer egy csúnya buli végén egy egyszemélyes, azaz inkább félszemélyes ágyban aludtam egy vadidegen sráccal teljesen felöltözve, aki úgy ébresztett, hogy orrbavágott. :DDD

Ugyanazon csúnya buli után másnap délután a templomban, a hugom akkorát csípett belém, hogy felriadtam. :DD

Aludtam már vécén húsz percet egy éjszaka, fogalmam sincs, hogy nem estem le. :D

10 fok körül éjszaka vékony felsőben udavari padon ülve.:D

Haha, és aludtam már el plédbe bugyolálva egy nyári éjszakán a budaörsi passió alatt egy irtóra kényelmetlen székben. :DDD

És ami nem olyan extrém, mégis kicsit az: aludtam már együtt három lánnyal egy közepes méretű ágyban, franciaágyban négyen, földön egy hálózsákban ketten, fiúk-lányok összegabalyodva a földön.

És egyszer Erdélybe mentünk busszal, hajnal kettőkor indultunk, és aludni akartam, de sehogy sem találtam kényelmes pozíciót, csak amikor letérdeltem a földre, és a fejem az ülésre hajtottam. :D Utána azt hiszem, le is kucorodtam az ülés alá. :DD

+1. Egy általános iskolai osztálytársam egy párnapos nyaralás egy napján kitalálta, hogy ő aznap éjszaka nem fog aludni, és egy széken gubbasztott vagy hajnal háromig, amikor mi már kezdtünk kidőlni. Másnap reggel édesdeden összegömbölyödve aludt egy utazótáskában a ruhák közé kuckózva, mert leesett a székéről. :DDD

2015. nov. 27. 21:39
 35/35 anonim ***** válasza:
Lemaradt, hogy 19L.
2015. nov. 27. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!