Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Nem vagyok tapaszt...

Mit tegyek? Nem vagyok tapasztalt.

Figyelt kérdés

Még soha életemben nem volt fiúm..

Még csak annyi se, hogy kézen fogás+puszi..

Nem voltam népszerű az általános iskolában, de mióta gimis vagyok, bomlanak utánam a srácok..

A srác, akibe lassan 5 hónapja szerelmes vagyok, (első szerelmem) nagy nőcsábász.. sajnos ez bonyolult, hogy mért nem jöttünk még össze.. (én is tetszem neki) mielőtt engem nem ismert, pár hetente váltogatta a csajait.. ~ebből következik, hogy tapasztalt. (1év van köztünk, de ő nem év vesztes) Szóval.. az egyik srácnak szintén bejövök, és fogadást kötöttünk. Ha nyer, kérhet tőlem valamit. Persze hogy nyert.. :S

Barátok vagyunk.. de kérdezte, hogy én mit érzek iránta. Én mondtam neki, hogy minden maradjon úgy, ahogy eddig, ő ezt elfogadta, és annyit mondott, hogy ha már nem fogunk járni, akkor 1 csókot adjak neki.

A srácot nem szeretem, de a másikat nagyon. Épen ezért, arra gondoltam, túl leszek az első csókon, hogy ha (valami csoda folytán) összejövök a szerelmemmel, akkor már jobban menjen.. nagyon szeretem azt a fiút, és ha egy magamfajta, szerencsés lány megkap egy ilyen pasit, nem szeretném elrontani.. mit tegyek? belemenjek? vagy az elsőt a szerelmemmel tegyem?

Tényleg nagyon tapasztalatlan vagyok.. de nagyon szerelmes vagyok. :) Lassan 14lány.

2011. febr. 11. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Aki valóban szerelmes, az el sem gondolkodik azon, hogy a szerelmén kívül valaki mást megcsókoljon... Gyerek vagy még...
2011. febr. 11. 21:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen kérdés felmerül benned akkor szerintem még nem vagy értett egy ilyen dologra. :S
2011. febr. 11. 22:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Adom az előző válaszolók véleményét.

Ne akard a csókot gyakorolni mert egy olyan emberrel akit nem szeretsz, azzal sztem borzalmasan rossz a csók. Nem pendülsz vele 1 húron, nem érzitek egymást, rossz az egész. Hidd el egy csókot nem lehet 'gyakorolni'...

2011. febr. 11. 23:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Nőj fel, addig hanyagold a fiúkat, mert csak hülyeséget csinálsz.
2011. febr. 12. 12:51
 5/5 ekeke ***** válasza:

14 évesen igenis már ideje a csóknak.

Ha nem vágysz valakire, mondd meg neki ezt, az feldolgozható, de az egyéb kifogás nem.

Aki 15 évesen "váltogatja" a nőit, még semennyire sem tapasztalt, csak egyszerűen egy senki. Ha rápazarolod az érzelmeid, majd pofáraesésed után még nehezebb lesz bárkit megszeretned.

Olyat keress, akivel nagyokat tudsz nevetni, aki törődni akar veled, akivel bármiről tudsz beszélgetni. Még ha nem is tetszik annyira, sokkal jobban jársz vele. És izgalmas lehet az is, hogy egy nyuszisabb fiúból sokszor jobb férfi lesz, mint a melldöngető páviánból!

2011. márc. 2. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!