Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem ért meg? Bővebben lent

Miért nem ért meg? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Anyukám már rég el határozta, hogy kimegyünk Németországba, eleinte örültem neki, de most már egyáltalán nem mert a nagynénikémnek az osztálytársával tök jól összehaverkodtam(lány és amúgy nem vagy lesz*i szóval nem vagyok szerelmes belé). Nagy néném állandóan féltékeny amikor velem van, és anyám meg azt hiszi pasim van mert nem szoktam suli után egyből haza menni. Amúgy az a lány 17 éves én meg 14 és mindenki az mondja nagy a korkülönbség csak én azt nem értem hogy mihez. légyszi segítsetek
2011. febr. 8. 19:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Sztem azért nem ért meg, mert én sem teljesen a kérdésed. De a lényeg vsz az lehet, hogy van egy barátosnéd, aki miatt nem akarsz elköltözni, mert akkor megszakad a barátság. Hát, ha igazi barátság, akkor kitart, ha vissza is terveztek jönni. Ha meg nem az, akkor meg nem kell bánin, lehetnek kinn is barátaid, és ekkora lehetőséget nem lehet kihagyni, kb. 1x az életben típusú.
2011. febr. 8. 19:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem nagyon értem a lényeget, de úgy gondolom, hogy ha tényleg nagyon jó barátnők vagytok akkor mond meg anyudnak, hogy szívesebben lennél itt még kis ideig, és, hogy később utazzatok ki. Remélhetőleg meg érti, hogy még most ide kötnek a barátok :) Am nem hiszem hogy a három év nagy különbség lenne, mert a legjobb barátnőm és köztem 8 év van és most vagyok 15 éves :)
2011. febr. 8. 19:10
 3/6 anonim ***** válasza:
majd lesz kinn másik barát!
2011. febr. 8. 20:02
 4/6 anonim ***** válasza:

most elmondom az én történetem... :)

Ugyan az mint a tiéd, csak távolabbi országgal kapcsolatban...

Úgy volt, hogy az Egyesült Államokba költözünk, és is örültem neki, én mondtam anyuméknak, hogy minél előbb ki akarok menni...

Persze, már 6. korom óta van egy legjobb barátnőm (most 18 vagyok, ő is) és tudtam, hogy hiányozni fog, de a i barátságunk nagyon erős!

Jártam táncra is... akkor beleszerettem valakibe, aki nem szeretett viszont... Közeledett a költözés... Hetekig sírtam... Az utazásunk előtti napon, táncról jöttünk haza barátnőmmel, és egymás nyakába borulva sírtunk... most már több mint fél éve vagyok külföldön, és gyakran beszélünk a neten keresztül, és készülünk a nyári találkozásra:)

Ki lehet bírni, ha tényleg nagyon elhatározzátok!

Hajrá!! :)

(L, 18)

2011. febr. 9. 03:15
 5/6 A kérdező kommentje:
de én tudom hogy nem bírnám ki:'(
2011. febr. 9. 21:00
 6/6 anonim ***** válasza:
én is így voltam... mondtam barátnőmnek, hogy nyáron vissza megyek... kijöttem ide, és eljött a nyár... nem mentem haza... hidd el... nagyon nagy dilemma volt, hogy menjek, ne menjek, de maradnom kellett... és nem bántam meg...
2011. febr. 10. 22:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!