Mit tegyek, ha olyan foglalkozáshoz érzek indíttatást, ami nem a legkeresettebb?
Figyelt kérdés
Mondjak le róla, és keressek olyan állást, ami jó, de utáljam ?2011. febr. 8. 16:12
1/10 anonim válasza:
Tanulj ki 2 foglalkozast. Igy van mire tamaszkodni, ha nem jon be az allomhivatas.
2/10 anonim válasza:
Nyugodtan csináld amit szeretsz! Kívánom Neked, hogy fel is vegyenek!!! :)
4/10 A kérdező kommentje:
Amióta csak az eszemet tudom, tanár.
2011. febr. 8. 17:03
5/10 anonim válasza:
Szerintem kövesd az "álmaidat".Sose csinálj olyat,amit nem szeretsz,mert sosem leszel boldog.
7/10 A kérdező kommentje:
Magyar-töri/angol szakos. És ez a gáz, hogy ahogy olvastam, ezekkel Dunát lehetne rekeszteni.
Oda a többéves álmom... :(
2011. febr. 8. 17:36
8/10 anonim válasza:
Én is tanár szeretnék lenni
MINDENKI lebeszél a családban, még anya is, pedig ő is tanár.
de NEM ÉRDEKEL!!!!!!! te is sz*rj rájuk! amúgy én is magyar tanár szeretnék lenni némettel, vagy matek némettel :)
9/10 anonim válasza:
Lehet, hogy sok tanár van, de jó tanárból minden területen kevés van. Olyan tanár, akinek az élete a tanítás, akinek ez a hivatása, és az a mindene, hogy átadja a tudást, aki rá tudja bírni a társaságot 45 percen keresztül, hogy igyák a szavait...na, ilyenből kevés van. Erre törekedj, és akkor el fogsz tudni helyezkedni. Ha másképp nem, magántanárként.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2011. febr. 10. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!