Nem megy a kémia. Segítség?!
Figyelt kérdés
2-es témazárót írtam, pedig a padtársam segített és én is készültem sokat. Annyira szomorú vagyok, hogy már sírtam is. Még a bukott cigánynak is 3-as lett.Én vagyok az egyetlen az osztályban aki nem érti a kémiát, nem értem miről beszél a tanár, pedig próbálok figyelni és tanulok is .2011. febr. 8. 14:18
11/13 anonim válasza:
én meg épp hoyg kettes voltam 8. félévében, és 99% hogy mégis felvettek gimibe, pedig volt két intőm, semmit nem tanultam, és csak 3.6 volt az átlagom, ezen kívül csoda hogy nem kettes a magatartásom...
12/13 anonim válasza:
Én sem értem az egész kémiát! egyszerűen nem értem hogy mit magyaráz a tanár
13/13 anonim válasza:
Dettó. Csak én 10.-es vagyok.. a kémia záróvizsgám a múlt héten kegyelemkettes lett.. :/
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!