Menjek el farsangra?
Figyelt kérdés
Nem nagyon szeretek bulizni. A combom kissé vaskos, de amúgy a felsőtestem tökéletes ( már amennyire lehet).
A 7.-esek csinálják a farsangot. Este disco lesz, azon sose maradtam ott. Maradjak itthon és találjak ki egy kifogást vagy ne féljek és menjek el? (Barátom nincs)
14/L
2011. febr. 6. 20:19
1/5 anonim válasza:
Mégis mitől félnél? Azokkal buliznál együtt, akik nap mint nap látnak a suliban, nyilván nem lenne meglepő nekik, hogy kissé vaskos a combod.
2/5 anonim válasza:
Még jó! Én egy teljesen idegen suliba fogok menni és jól fogom magam érezni. Ha én vadidegenek között tudok majd szórakozni, neked a te sulidban főleg jól sikerül majd a buli:)
13L
3/5 anonim válasza:
Menjek el farsangra? = Elmenjek farsangra?
4/5 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, mi köze a combodnak a farsanghoz? Fürdőruhába lesztek?
5/5 anonim válasza:
Szerintem annyi köze van hozzá,hogy fél,hogy nem kéri fel senki táncolni és egyedül lesz,vagy ilyesmi.
Ne félj!Jó lesz:DÉn is azt hittem,hogy a mikulás buli sz*r lesz,és jó nagyot tévedtem.:D a 4 év alatt a legjobb volt!
Jó szórakozást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!