Lányok voltatok már ilyenen?
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni,hogy volt-e már valaki un."ciklus show-n?És ha igen,milyen hatással volt rá?2011. febr. 2. 18:24
1/11 anonim válasza:
Atyaisten. Olyan van? Hová fajult ez a világ? O.o
2/11 anonim válasza:
Ne haragudj, de megmondanád, hogy mi az...?
3/11 anonim válasza:
igen voltam.nagyon jó hatással volt rám :)
4/11 anonim válasza:
Én sem hallottam még ilyenről :/
5/11 A kérdező kommentje:
Pontosan nem tudom,hogy milyen,de február 16.-án lesz a lányoméknál az iskolában.Annyit mondtak előre,hogy eljátszák a ciklust és a megtermékenyülést is,nem tudom pontosan,hogy hogy.Annyit tudok róla,hogy 5 órát fog tartani és a gyereknek ha van valami kérdése,azt bármikor felteheti közbe.És utána lesz a szülőknek is valamilyen bemutató.Ha valakit érdekel beszámolok róla...
2011. febr. 2. 19:11
6/11 A kérdező kommentje:
És 12 éves a lányom...
2011. febr. 2. 19:12
7/11 anonim válasza:
Fogalmam sincs mi ez, de szerintem ez is a felvilágosítás egy fajtája.
8/11 A kérdező kommentje:
A felvilágosítás egy fajtája.Én arra lettem volna kíváncsi,hogy ha valaki volt ilyenen,akkor mi a véleménye...
2011. febr. 3. 08:18
9/11 anonim válasza:
tegnap 18:57 vagyok.
Nagyon jó volt.Eljátszottuk a menstruációt hogy jön egy híres ember és mindenfélével készültünk.(csoki 2 dl-es üdítő amit a végén +kaptunk).Aztán mondta az előadónő hogy mégse jön az a híres ember parti lefújva és ki kell takarítani a házunkat =>ez a menstruácó Utána a megtermékenyítésről volt szó és a végén mindezt előadtuk a szülőknek.Én nagyon élveztem és azóta teljesen máshogy gondolok a menstruációra.Ajánlom a lányodnak így megismeri a nők ajándékát.:)
13/L
10/11 anonim válasza:
elég viccesen hangzik xD szerintem ha nekem fizetnének akkor sem ülnék be egy ilyenre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!