Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért akarja farsangra az ofő...

Miért akarja farsangra az ofő hogy a fiúk lányoknak öltözzenek be?

Figyelt kérdés
mi ebben a vicc? sztem nem valami vicces dolog :S
2011. jan. 31. 20:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
unalmas, lejárt lemez, 45ös bakelit stb. sok-sok évvel ezelőtt talán vicces volt, de most már csak uncsi.
2011. febr. 1. 18:00
 12/16 anonim ***** válasza:

Osztálytársam (lány) kitalálta, hogy a fiúk öltözzenek be Barbienak, hercegnőnek, Disney "sztároknak" (én Justin Biebert is mondtam volna, jobban hasonlít a lányokhoz...), mi meg Batmannek, Darth Vadernek meg ilyenek. :D Fiúk nincsenek benne.. Mondjuk egyik elvállalta hogy Hannah Montana lesz és egy fiú beöltözik a lány ikertesójának (ráadásul osztálytársak). Kár hogy nem vállalták el, jól néztünk volna ki. :P

11/L

2011. febr. 1. 18:47
 13/16 anonim ***** válasza:

Uccsó:hát ez LOL...Nekem ma a barátnőm berakta a telóján JB-től a "baby"-t és kérdezte h fiú e v lány...kapásból rávágtam h >>lány<<xD

11Ł

2011. febr. 2. 13:38
 14/16 anonim ***** válasza:
valami agybetegsége van le akarja járatni a gyerekeket de ne dőlj be nekik én pl:. nem megyek farsangra és ugy nem járatnak le
2011. febr. 2. 17:35
 15/16 anonim ***** válasza:

nálunk 10.-be a fél osztály zsidónak, a fél osztály meg SS tisztnek öltözött. az ofő hitlernek, a matektanárNŐ mengelének.

elsők lettünk :D

2011. febr. 3. 18:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Na ez durva...
2011. febr. 3. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!