Miért akarja farsangra az ofő hogy a fiúk lányoknak öltözzenek be?
Figyelt kérdés
mi ebben a vicc? sztem nem valami vicces dolog :S2011. jan. 31. 20:50
11/16 anonim válasza:
unalmas, lejárt lemez, 45ös bakelit stb. sok-sok évvel ezelőtt talán vicces volt, de most már csak uncsi.
12/16 anonim válasza:
Osztálytársam (lány) kitalálta, hogy a fiúk öltözzenek be Barbienak, hercegnőnek, Disney "sztároknak" (én Justin Biebert is mondtam volna, jobban hasonlít a lányokhoz...), mi meg Batmannek, Darth Vadernek meg ilyenek. :D Fiúk nincsenek benne.. Mondjuk egyik elvállalta hogy Hannah Montana lesz és egy fiú beöltözik a lány ikertesójának (ráadásul osztálytársak). Kár hogy nem vállalták el, jól néztünk volna ki. :P
11/L
13/16 anonim válasza:
Uccsó:hát ez LOL...Nekem ma a barátnőm berakta a telóján JB-től a "baby"-t és kérdezte h fiú e v lány...kapásból rávágtam h >>lány<<xD
11Ł
14/16 anonim válasza:
valami agybetegsége van le akarja járatni a gyerekeket de ne dőlj be nekik én pl:. nem megyek farsangra és ugy nem járatnak le
15/16 anonim válasza:
nálunk 10.-be a fél osztály zsidónak, a fél osztály meg SS tisztnek öltözött. az ofő hitlernek, a matektanárNŐ mengelének.
elsők lettünk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!