Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Legjobb barátnőm dél óta sír....

Legjobb barátnőm dél óta sír. Hogyan vidítsam fel?

Figyelt kérdés

Elvesztette a vadonatúj iPodját:S Az a gáz, hogy egy vonaton hagyta. Nem találjuk, mert nemzetközi vonat és most kapta karácsonyra, egész délután sírt, rossz nézni, ott ültünk a nappalijukban és bőgtünk. Mit csináljak, hogy ne kínozza magát tovább? A szülei nem is mérgesek rá.

13L

2011. jan. 21. 21:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Mondd neki azt, hogy boldoggá tett valakit. -Egy megtaláló-
2011. jan. 21. 21:17
 2/13 A kérdező kommentje:
De múlt héten meg mi találtunk egy iPhone-t és leadtuk, már csomószor tettünk jót együtt és nem értem miért pont vele történik? Erre a kütyüre vágyott már amióta megjelent és most végre megkapta, erre elveszíti:(
2011. jan. 21. 21:20
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rossz lehet neki tényleg :( Viszont ilyen sajnos mindenkivel megesik, velem is megesett, hogy több tízezer forintot hagytam el, nagyon(mármint NAGYON) szomorú voltam egy ideig miatta, de nem lehet vele mit csinálni, csak elfogadni, de legalábbis beletörődni. Csináljatok valamit együtt, próbáljátok jól érezni magatokat :)
2011. jan. 21. 21:23
 4/13 A kérdező kommentje:
De nem értem miért stresszel, nem szidták le!
2011. jan. 21. 21:34
 5/13 anonim ***** válasza:
62%

és egyszer az üres pénztárcám hagytam el, hát olyat kaptam...

ha ilyen idősen egy ilyen gépet kapott, és elhagyta, és meg sem szidták, akkor inkább le sem írom a véleményem :) jobb a békesség.

2011. jan. 21. 21:36
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert szomorú, hogy elhagyta. Nyilván szerette a készüléket, és az is nagyon bosszantó, ha elhagysz valamit :S

második

2011. jan. 21. 21:40
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem, nem újgazdag pics@, a havi 5000 forint zsebpénzeiből spórolta össze:S
2011. jan. 21. 21:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem azt a válaszolót, aki azt írja, hogy "és nem is szidták le". Azzal mit érnének el, ha leszidnák? Hogy még rosszabbul érezze magát? Vissza úgysem tudnád szerezni, ami elveszett. Engem sem szidtak le, elég baj volt nekem amúgy is, hogy elhagytam. Vigyázni kell a dolgainkra, de sajnos amellett is van, hogy elhagyunk valamit.

második

2011. jan. 21. 21:52
 9/13 anonim ***** válasza:
72%

nekem ez az évi "zsebpénz" adagom volt, szülinapomkor kaptam meg mindig.

hogy miért szidják le? nem azt értem ez alatt, hogy verjék agyon, csak éreztessék vele, hogy jobban vigyázzon a dolgaira. ennyi az egész.

2011. jan. 21. 21:55
 10/13 A kérdező kommentje:
Megmondta neki az anyukája, hogy csak ezért nem akarta neki megvenni, de erősködött. Most meg csak ül és sír:(
2011. jan. 21. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!