Legjobb barátnőm dél óta sír. Hogyan vidítsam fel?
Elvesztette a vadonatúj iPodját:S Az a gáz, hogy egy vonaton hagyta. Nem találjuk, mert nemzetközi vonat és most kapta karácsonyra, egész délután sírt, rossz nézni, ott ültünk a nappalijukban és bőgtünk. Mit csináljak, hogy ne kínozza magát tovább? A szülei nem is mérgesek rá.
13L
és egyszer az üres pénztárcám hagytam el, hát olyat kaptam...
ha ilyen idősen egy ilyen gépet kapott, és elhagyta, és meg sem szidták, akkor inkább le sem írom a véleményem :) jobb a békesség.
Azért, mert szomorú, hogy elhagyta. Nyilván szerette a készüléket, és az is nagyon bosszantó, ha elhagysz valamit :S
második
Nem értem azt a válaszolót, aki azt írja, hogy "és nem is szidták le". Azzal mit érnének el, ha leszidnák? Hogy még rosszabbul érezze magát? Vissza úgysem tudnád szerezni, ami elveszett. Engem sem szidtak le, elég baj volt nekem amúgy is, hogy elhagytam. Vigyázni kell a dolgainkra, de sajnos amellett is van, hogy elhagyunk valamit.
második
nekem ez az évi "zsebpénz" adagom volt, szülinapomkor kaptam meg mindig.
hogy miért szidják le? nem azt értem ez alatt, hogy verjék agyon, csak éreztessék vele, hogy jobban vigyázzon a dolgaira. ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!