Az normális hogy a legjobb barátnőm sosem mosolyog?
Figyelt kérdés
5 éve vagyunk barátnők, de őszintén írom, sosem láttam még mosolyogni. Nem mintha rossz kedve lenne, szokott nevetni a hülyeségeken, meg ő is poénkodik, de a nevetésen kívül sose húzza szét a száját még egy kicsit se. Képein is olyan depressziósnak tűnik, pedig nem az, elmondta, csak nem szeret mosolyogni. Ez normális?2011. jan. 21. 20:23
1/8 anonim válasza:
Nem hinném, de ha ő így érzi jól magát akkor ?:D xdd nem tok mind1, legyetek jóban, te és ő tudjátok hogy mi az igazság, hogy boldogak vagytok, a többi meg kit érdeekl?xd
2/8 anonim válasza:
Persze, hogy normális! Nem lehet mindenki egyforma. Valakinek nem áll jól az állandó vigyorgás, ilyen lehet a barátnőd is. Én se mosolygok folyton, ettől még nem leszek depressziós, ahogy a barátnőd sem az, hiszen mit írtad, ugyanúgy nevet, meg poénkodik. Sőt én kifejezetten unszimpatikusnak találom azt, aki műmosollyal az arcán, teli szájjal vigyorog, mikor szomorú. Annyira látszik, hogy nem őszinte. Szerintem nem ahhoz kell bátorság, hogy mosolyogjuk mindenen, hanem hogy felvállaljuk önmagunkat! 18/L
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Lehet hogy csak azért tartom furcsának, mert én szinte mindig mosolygok, és nem műmosoly, tök őszinte. :D
2011. jan. 21. 20:55
4/8 A kérdező kommentje:
Amúgy azt is mondta, hogy azért (sem) mosolyog, mert úgy mégrondább... =/ Pedig eleve nem ronda.
2011. jan. 21. 20:56
5/8 anonim válasza:
Lehet, hogy szégyenli a fogait, vagy valami.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem csúnyák a fogai, fehérek, nem kuszák, de mégis ilyen.. =S
2011. jan. 21. 22:25
7/8 anonim válasza:
Vannak ilyen emberek, a barátnőd is ilyen. Én is találkoztam már ilyen emberekkel. Ő ilyen és kész, fogadd el. Azt mondtad hogy szokott nevetni és poénkodik is. Szal akk tuti h nem egy besavanyodott vénkisasszony úgyh nyugi. :D Egyébként hány éves vagy és hány éves a bnőd?
8/8 A kérdező kommentje:
Én elfogadom, nem erről van szó, csak a környezetemben ő az egyetlen, aki sosem mosolyog, viszont mivel én szinte mindig mosolygok, furcsának találom. Persze ne értsetek félre, nem kell mindenkinek olyannak lennie mint én. Amúgy én 13 vagyok, a barátnőm 11.
2011. jan. 22. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!