Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Segítenél? (12/) Nem lustaságb...

Segítenél? (12/) Nem lustaságból =/

Figyelt kérdés

A kőszívű ember fiai olvasmányunk, de nembírom végig olvasni :( Nagyon sokat olvasok, de ez nemtetszik...kérdésekre kell válaszolni, a fele már kész van, de a másik felében segítenél??

Az események összefoglalása(egész könyvé) 6mondatban(ne legyen több 150szónál)

Mi tetszett legjobban a műban, VAGY mi tetszett legkevébé a műben?(min.150szó)

Melyik szereplő gondolkodása áll hozzád közel? Kivel tudtál azonosulni a szereplők közül, és miért?(150szó)

Mit mondott neked a mű önmagadról, a világról, a többi emberről, arról, hogyan kell élni?(250-200szó)

Milyen más befejezést tudnál elképzelni? VAGY szerinted mi történhetett a szereplőkkel a mű befejeződése után 10évvel? Írj egy utolsó fejezetet a történethez!(min.150szó)

Előre is köszi! És nem lustaságból nem olvasom el, pusztán azért mert nem tetszik, tehát nem a hosszával van bajom....Előre is köszi 12/L(7.osztály)

2011. jan. 20. 18:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miért nem keresel hozzá a neten egy összefoglalót? Ha valamiből, hát abból biztosan van :)
2011. jan. 20. 18:31
 2/11 anonim ***** válasza:
38%

Persze majd megcsinálom helyetted.

Elhiheted nekem sem tetszik sok minden.

Amúgy nem értem,hogy már a felét elolvastad akkor miért lenne olyan nehéz végig olvasni??

Meg ha már s felét elolvastad akkor ezek közül a kérdések közül is tudsz választ adni párra..mindegy.

2011. jan. 20. 18:32
 3/11 anonim ***** válasza:

Nézd meg a filmet róla, fent van a neten le lehet tölteni.

Vagy olvasd el a kötelezők röviden című könyvben...

2011. jan. 20. 18:36
 4/11 A kérdező kommentje:
Neten olvastam, és nem az elolvasom, csak fogalmazd meg xD
2011. jan. 20. 19:04
 5/11 anonim ***** válasza:
53%
almodj kiralylany
2011. jan. 20. 20:27
 6/11 anonim ***** válasza:
55%
Most te tényleg azt várod/hiszed, hogy majd más megcsinálja helyetted? :O
2011. jan. 20. 21:51
 7/11 anonim ***** válasza:
52%

Nekem a Kőszívű ember fiai c. könyv tetszett. 7-ben még szünetben is ezt olvastuk. Infó órán is. De ebben nem fog neked senki segíteni. Olvasd el rövidítetten, de nem lesz az igazi.

A kötelező olvasmányok nem arról szólnak, hogy tetszik-e vagy nem a gyerekeknek.. Különben újonnan behoznák kötelezőket az Alkonyatot vagy valami ilyesmit.

2011. jan. 20. 22:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Rövidített +film.szerintem is dögunalom amúgy,én elolvastam,nem tetszett,húzza húzza húzza,aztán semmit sem tudok meg belőle.
2011. jan. 20. 22:23
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát igen gondoltam, hogy senki nem fog segíteni, de egy próbát megért xDD
2011. jan. 21. 13:11
 10/11 anonim ***** válasza:

Ezek pont azok a kérdések, ahol a te véleményedét kérik, tehát nem hiszem, hogy sokat tudnánk segíteni.

Nekem se tetszett a Kőszívű, pedig én is szeretek olvasni, a kötelezőket is csak addig utálom, amíg kötelezőek, utána már tök jók :) De attól még végigolvastam, vannak benne egész jó részek. Ha nem tetszik, hát nem tetszik, akkor is el kell olvasni.

Legalább valami rövidítést olvass el, nézd meg filmen, és ezeket a kérdéseket úgy már simán meg tudod írni. Ezek nem azok, amikhez pontos információ kéne, hanem végig kell gondolni, aztán rizsázni valamit. Pont ezek azok a kérdések, amiket azok is meg szoktak tudni válaszolni, akik nem olvasták a könyvet, de jó a beszélőkéjük. :)

2011. jan. 21. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!