Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem ismeri ezt senki?

Miért nem ismeri ezt senki?

Figyelt kérdés

Akár melyik osztálytársam megkérdezi milyen zenét szeretek ezt válaszolom: Akela, Ossian, Pokolgép. Csak én vagyok olyan, hogy 14 éves létemre nem az amerikai zenéket hallgatom, hanem a 80-as-90-es rock zenéket. Ki szereti valaki ezeket? Vagy ki az aki egyáltalán nem tudja, hogy ezek a zenekarok kik? Kort nemet is lécci. Köszi.

14/L

2011. jan. 19. 08:02
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
70%
Juuuj :) Én is hallgatok Akelát :) Meg rózsaszín pitbullt :)
2011. jan. 19. 11:48
 2/22 anonim ***** válasza:

Hát az én gyerekeim bizony ismerik, kiegészítve a Tankcsapdával. Még a 1,5 éves is ilyet hallgat, mert az egész család rocker. A nagyok 17,13,12 évesek. Anno, amikor a legnagyobb ovis volt, bejelentette az óvó néni, hogy Halász Judit napot fognak tartani. A gyerekem csak lesett, hogy az meg ki? De az István a király végig fújta.

Nem vagyunk egyformák:)

39N

2011. jan. 19. 12:31
 3/22 anonim ***** válasza:
Rózsaszín Pitbull az jó:)
2011. jan. 19. 12:43
 4/22 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mindenki más, de itt olyanok az emberek, hogy el nem tudják képzelni, hogy ki ne szeretné Justin Biebert vagy Selena Gomezt, meg még kiket nem tudok.
2011. jan. 19. 13:42
 5/22 anonim ***** válasza:

Hát akinek műzene kell, hallgasson azt. Figyeld meg, hogy pont a rocker fiatalok nyitottak, közvetlenek. Én mindig nagyon jól érzem magam a srácokkal a koncerteken.

Amúgy meg Éljenek a rockerek!

Második voltam

2011. jan. 19. 14:02
 6/22 anonim ***** válasza:

Én ismerem őket,de sajnos igazad van.Legtöbben justin biebert-t meg ilyeneket hallgatnak.Aztán csak lesnek,ha azt mondom Metallica,Ossian stb..

13/L

Amúgy nem Petrának hívnak véletlenül?

2011. jan. 19. 14:39
 7/22 anonim ***** válasza:
14%

A kedvencem Justin Bieber (L),bárki bármit mond,sztem a hangja is jó,nem csak a kinézete ;D

De egyébként én nem ismerem ezeket a zenekarokat,előadókat :$

Leginkább pop zenét hallgatok

14 L

2011. jan. 19. 15:38
 8/22 anonim ***** válasza:
Hát most ez az sp megy..mit ne mondjak elég szar zenék vannak mostanában. Van egy rokonom ő 13 éves fiú de ő is ilyen régebbi rockot hallgat. Jó is az
2011. jan. 19. 15:55
 9/22 anonim ***** válasza:

4 éve, hogy nem tudok szabadulni a rock és metál zenétól ( de a sívem inkább a metál felé húz) és érzem, hogy nem fog változni ez az érzés. Ja, igen... az Akela meg az Ossian nem rock, hanem metál, csak szólok :D

Amúgy éppenséggel pont nem szeretem ezt a 2 zenekart, jó, az Ossian még elmegy. Inkább az északi metál és a német power metált szeretem.

16/l

2011. jan. 19. 17:20
 10/22 anonim ***** válasza:

nem hallottam ezek közűl egyikről sem

leginkább poppot és houst hallgatok

2011. jan. 19. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!