A szombati központi felvételinek van jelentősége?
Figyelt kérdés
Matektól elégé parázok.2011. jan. 17. 12:11
1/5 anonim válasza:
Persze, ez is beleszámít a felvételi pontokba, persze csak akkor, ha olyan suliba jelentkeztél, ahol figyelembe veszik a központi felvételit vagy kötelezővé tették az ezen való részvételt.
2/5 anonim válasza:
VAn jelentősége.Ez dönti el(+ szóbeli,hozott pontok)hogy melyik középiskolába vesznek fel
3/5 anonim válasza:
HÁHÁ ÉN MÁR TÚL VAGYOK RAJTAAA :D de sz*r volt a nyolcadik...
4/5 anonim válasza:
Ja.Elég sok.Legtöbb suliban sokkal többet[akár kétszer,két és félszer is] számít mint a hozott pontok.:|
5/5 lea:) válasza:
nekem azt mondták tavaly hogy 50%ban számít de nem kell tőle félni az egész felvételit sokkal ilyesztőbbnek mondják amilyen. alegtöbb embert felveszik oda amit elsőnek jelölt be:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!