Mért cikiznek ezért?
Ebből áll az iskola mindenki cikiz mindenkit mindenért
ha nem ebbe akkor másba kötnének vele.
Quimby meg Péterfy Bori
még nekem is tetszik pedig nem az én stílusom
én pedig death és black metált hallgatok... kinek mi tetszik. :D
röhögd ki őket te! hol lesz egy év múlva david guetta vagy sp? sehol. mert ők nem a tehetségükért sztárok, hanem az arcukért meg a pénzükért. na EZ a szánalmas.
Fú de gyerekesek Istenem. Nem az alapján választok barátokat, hogy ki mit hallgat. Nagyon hüly...k. Ne foglalkozz velük.Nem az határozza meg az embert, hogy mit hallgat.Miért nem lehet tiszteletben tartani, hogy ki mit szeret? Látszik gyö..rek..
Én meg Magyar rapet hallgatok.
Ne foglalkozz velük,hagyd rájuk,hallgasd csak nyugodtan azt amit szeretsz..
Azt még hozáteném,hogy ha te elvárod,hogy fogadják el a zenei ízlésedet akkor te is fogadd el a másikét és ne fikázd azt!
Amúgy ez akinek nem inge ne vegye magára csak úgy írtam :D
Tetszik a ketegória, a babák-ba is elmenne.
Ha nem ezért akkor a ruhád miatt a fiúd miatt a hajad miatt, azért mert jól tanulsz vagy mert rosszul, ne foglalkozz vele.
(Én nagy depeche mode-s voltam tizenévesen mégse lettem se drogos se egyéb és minden nap kiskosztümben járok dolgozni, nem talpig feketében)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!