Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért van az hogy az olyan...

Miért van az hogy az olyan gyerekeknek akik hülyék meg minden idiótaságban benne vannak azoknak van egy rakás haverjuk, de akik nyugodtabbak, nem hülyéskednek, mondhatni unalmasabbak azokkal meg alig akarnak haverkodni?

Figyelt kérdés
15/F
2011. jan. 15. 12:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Te se akarnál unalmas srácokkal haverkodni. Légy nyitott, laza, ne görcsölj folyton. Nekem sok haverom van, pedig nem vagyok az az igazi humorzsák. Csak egyszerűen jókedvű vagyok és mindent lazán veszek. (Na jó azért a tanulást nem :D) Add önmagad, írj rá néhány oszt.társadra msnen, menj el buliba, élj. A legfontosabb pedig a mosoly. A jókedvű, mosolygós emberekkel hamarabb barátkoznak.

18/F

2011. jan. 15. 16:03
 12/14 anonim válasza:

A VÁLASZ NAGYON EGYSZERŰ: MERT TÖBB HÜLYE VAN, MINT NORMÁLIS :)

-egy tanár(nő)-

2011. jan. 21. 20:43
 13/14 anonim ***** válasza:
igazuk van az előzöknek ehez már nem lehet semmit hozzá mondani :DD na de hát persze,hogy egy tanár azt mondja,hogy ha valaki unalmas az a jó !! :) (nem sértés)
2011. jan. 22. 13:29
 14/14 anonim válasza:

Szia!

Először is tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket őszintén:

Miért vágysz annyira a társaságukra? Miért érzed azt, hogy ők jobbak nálad? Mit szeretnél elérni azzal, hogy maguk közé vesznek?

Tudom, hogy főleg a mai fiatalok körében milyen fontos, hogy valaki menő legyen, és körbeugrálják mások, jópofa legyen, szeressék a lányok stb. 15 évesen még nehéz elhinni, hogy nem a nagy (de felszínes) haveri társaság számít, nem a hülyéskedések, hanem az igaz barátok, önmagunk megismerése, megbecsülése. Amikor annyi idős voltam, mint most te, én is szívesen lógtam volna a menőkkel, de sosem éreztem magam olyannak, mint ők, és persze ők sem akartak velem lógni. Sokáig bántott, hogy én nem leszek olyan, mint ők, én nem érek annyit, aztán rájöttem, hogy nem is akarok olyan lenni. Mindenki egyéniség, nem feltételnül az a jó számodra, ami a többség szerint menő. A kérdésed alapján úgy érzem, ezt valahol a lelked mélyén te magad is érzed. Persze ezzel nem azt mondom, hogy zárkózz be még jobban, vagy kerüld el őket, hanem, hogy találd meg magadban azt amit igazán szeretsz! Ne hagyd, hogy a napjaid céltalanul, eseménytelenül teljenek egy szobában üldögélve. Keress hobbit, próbálj ki olyan dolgokat, amiket eddig sosem, de mindig is érdekelt volna. Járj el olyan rendezvényekre, amelynek a témája közel áll hozzád. Vagy ha erre nincs lehetőséged, akkor használd az internetet, keress ott olyan fórumokat, ahol a hozzád hasonló emberek beszélgetnek. Hidd el, előbb-utóbb találkozni fogsz olyanokkal, akik előtt nem kell megjátszanod magad, hogy te is milyen menő vagy, hanem önmagad lehetsz, és hasznos dolgokat is tehetsz másokért vagy magadért. Persze ez ilyen fiatalon még elég unalmas időtöltésnek hangozhat, de később meg lehet az eredménye. Nem törvényszerű, hogy így legyen, de nekem az a tapasztalatom a saját 27 évemmel, hogy a régi "menőkből" mára semmi sem lett.. nincs munkájuk, nincs normális életük, nincsenek céljaik és nem haladnak semerre az életben. Ezzel szemben akik kicsit komolyabbak voltak náluk, és célokat tűztek ki maguk elé, már sok mindent elértek. Szóval ne add fel!

HA őszintén arra vágysz, hogy olyan legyél mint ők, akkor valóban az a megoldás, hogy légy laza, járj el bulizni, viselkedj úgy mint ők (persze kerüld a buta hibákat: pia, drog, cigi). De ha másra vágysz, akkor hallgass a belső hangra, és ne érdekeljen, hogy ők mit tartanak menőnek, ne fuss utánuk, hanem találd meg a saját utadat. :) Sok sikert az élethez!

2011. jan. 24. 22:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!