SOS! Ez már gyógyszer túladagolásnak számít? Lesz bajom? Valaki segítsen!
Éhgyomorra vettem be 6db!! cataflamt..
Utána olvastam és a javasolt napi 3 bogyó evés után.
Na nekem sikerült egyszerre 6 darabot bevennem..
Najó reggel 10-kor ettem egy szendvicst szóval nem teljesen étgyomorra..
cataflam:
Serdülők
A 14 éves vagy idősebb serdülők számára napi 2 Cataflam-V általában elegendő. A teljes napi adagot általában 2 - 3 részben kell bevenni.
A napi adag ne haladja meg a 3 db Cataflam-V-t.
A Cataflam-V - magas hatóanyag-tartalma miatt - 14 éven aluli gyermekeknek nem javallt. (1 év feletti életkorban a "Cataflam 15 mg/ml belsőleges szuszpenziós cseppek" alkalmazhatóak).
Ha az előírtnál több Cataflam-V-t vett be (túladagolás)
Ha véletlenül túl sok Cataflam-V-t vett be, azonnal értesítse a kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, vagy haladéktalanul jelentkezzenek egy kórház sürgősségi osztályán.
Lehet, hogy Önt orvosi ellátásban kell részesíteni.
Az amit nekem adtak 50 mg-os
Bementünk a kórházban,most még bent vagyok,de azt mondta a doki,hogy úgy nézz ki szerencsés vagyok,amúgy meg gyomormosásom lenne.
De amúgy nincs nagyon semmmi bajom sem..csak elég rossz a kórházi kaja. :D
És pont barátnőm szobájában vagyok,szóval..
Amúgy anyuék pont most mentek el nemtudom bátyám mit fog kapni..(bátyám meg most jön hozzám be így pont elkerülik egymást.)
köszönöm a válaszokat.
Barátnőd miért van kórházban, ha meg kérdezhetem?
Amúgy örülök, neki hogy nincs semmi baj! Szüleid mit szóltak?
Kivették a manduláját.
Nem azért ,mert drogozott vagy ilyesmi,nálunk se fordult még elő ilyen,remélhetőleg nem is fog.
Azt mondta a doktor,hogy ilyenbe már haltak bele.
Nemtudom a szüleim mit szólnak majd,mert anyu sírva jött be apu meg nagyából megszólalni nem tudott,pedig akkora már megnyugtatta őket a doki.
Remélem azért nem fog büntetést kapni vagy hasonló,mondtam anyuéknak,hogy megérdemeltem stb..
De bátyám is azt mondta,hogy vállal minden következményt.
Remélem nem sokára hazamehetek nem túl inycsiklandozó a kaja meg az emberek kedvessége sem. :)
Nagyon jól tetted, hogy mementél a kórházba! Elhiszem, hogy - enyhén szólva - nem túl jó a kaja, de még mindig jobb, mintha maradtál volna otthon, aztán ki tudja, mi történt vola??? Okosan cselekedtél, hogy bementél!
A bátyádtól pedig az a legkevesebb, hogy vállalja a tettének a következményeit!!!!!
Jobbulást kívánok, sok szeretettel: Eszti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!