Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért néznek le az osztálytárs...

Miért néznek le az osztálytársaim, mert jól tanulok? Olyan rosszul esik ) :

Figyelt kérdés

Nem szépítek rajta, a legjobb tanuló vagyok az osztályban, ezzel kezdeném.

De van egy trió az osztályomban, akik hihetetlenül utálnak. Azt hiszik, hogy nem hallom, amit a hátam mögött mondanak, pedig de, és tényleg nem szolgáltam rá. Oké, megértem, hogy nem lehetrk mindenkinek szimpatikus, de ez bánt.

Azt hiszik, hogy a jegyeimet azért kapom, mert nyalok a tanároknak, pedig nem. Sosem nyaliztam senkinek, tanároknak meg főleg nem. Sokan buknak nálünk töriből, ezt ők azzal magyarázzák, hogy pofára osztályoz. Nekem csak ötös van belőle, már tanár kis kedvence vagy,meg azt hisizik, direkt könnyű kérdéseket kapok, elnézik a pontokat nekem. Pedig nem feltűnő, hogy mindig dogákat írunk, mindnekinek ugyazokkal a kérdésekkel.

Én tényleg mindig leülök tanulni délutánonként, na jó... szerencsés vagyok, mert könnyen megragadnak a dolgok, szóval nem a "két szép szememért" kapom az ötösöket.

Ők viszont tényleg csesznek a tanulásra, utolsó pillanatban kaparnak, meg könyörögnek a tanárnak. Én nem járok bulizni, nem iszom meg cigizem, már alapból le vagyok nézve, hát még hogy jól is tanulok... És nem értem miért. Senkivel nem vagyok a bunkó, egyszer sem küldtem el őket, ha odajöttek hozzám, hogy magyarázzak el nekik valamit, mert nem értették meg órán.

Csendesebb vagyok, visszahúzódó, de nem engedem, hogy rámszálljanak, szóval amikor ezt "érzékelem", akkor mondok nekik egy-két dolgot, ezen kívül nem bántok semmit.

10.-es vagyok, hogy bírjak még ki 2,5 évet ? Félek, hogy eldurvul a helyzet...

2011. jan. 13. 19:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem kell velük foglalkozni, irigyek. Éppen ma beszéltem az egyik fiúval az osztályból, és feljött ez a téma. Nálunk is van egy lány, aki nagyon jól tanul, és szegényt sokan piszkálják emiatt, és ezen ég dob egyet, hogy szegény környezetből való. Tehát visszatérve az előbb említett fiúra, a saját szájával mondta, hogy csak irigységből szívatják, mert ők nem tudnak annyit, mint ő.

Ennyit erről. :) És kitartást neked!

15/L, 9. o.

2011. jan. 13. 20:52
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Kitartást, még csak 10-es vagy! Nálam is hasonló volt a helyzet, az élmezőnybe tartoztam, bár csak az utolsó két évben, mert az első kettőt még ellaziztam, aztán rájöttem, hogy ahülye én tovább akarok tanulni...akkor összekaptam magam, jöttek is a Te stréber stb...én tudom, hogy irigykedtek, mázlim volt, mert koleszos voltam, sok barátom volt, ráadásul ők nem utáltak ki azért mert jól tanulok, hanem inkább segítséget kértek tőlem...

Aztán elmentek felsőfokú szakképzésre, ott már nagyjából hasonló volt mindeni, majd bekerültem a jogi egyetemre..jelentem bekerültem a hülyék kategóriába:D LEgalábbis látom, hogy vannak sokkal-sokkal okosabbak, fogékonyabbak mint én, de nem piszkálom őket, csak nagyon-nagyon irigy vagyok:D Legjobb barátnőm agya is szivacs, amire ránéz, azt tudja..A férjem is ilyen, én büszke vagyok rájuk:D

Szóval ne aggódj, keress magadnak két-három lányt, a többiekkel meg ne foglalkozz..Hamarosan jön egy fiú is az életedbe, és onnantól úgysem az fog érdekelni, hogy mit mondanak a suliban, hanem, hogy mit mond Ő! Kitartást!

25/lány/végzős jogász/kismama:D

2011. jan. 14. 08:56
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
velem szinte ugyan ez a helyzet csak kb engem 5en mert jól tanulok, és direktbe hangosan beszélnek rólam szünetekben is meg minden... és pluszba és még a pasimat szídják akit nem is láttak meg nem is ismernek "h ő is olyan mutáns mint én"
2011. jan. 14. 15:53
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
2 unokanővérem ugyanilyen szituban voltak és most budapesten járnak orvosira és mindig átmennek a vizsgán (volt olyan h 300-ból csak ők mentek át)Felsőfokú nyelvvizsgájuk van... +sz*rd le!!!
2011. jan. 14. 17:36
 15/15 anonim ***** válasza:

a "8.-os lány vagyok.."

nekem is azt mondja papám, anyukám és a rokonaim, hogy ne foglalkozzak velük, irigyek!

Most még jobban, mert megnyertem az ösztöndíjat...

Mikor megyek fel az emeletre, hallom, hogy Dóri így, Dóri úgy.. :"S

2011. jan. 16. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!