Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » El lehet valahogy intézni?

El lehet valahogy intézni?

Figyelt kérdés
Lelkileg kikészültem. Történt velem valami 1éve és még mindig nem múlt el a fájdalom. Ma is jöttem haza és a villamoson elkezdtem zokogni. El lehetne valahogy intézni hogy fél évig ne kelljen suliba mennem?
2011. jan. 5. 14:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Magántanár.
2011. jan. 5. 14:40
 2/6 anonim válasza:
Így van..magántanár..illetve magántanuló is lehetsz,de azt indokolnod kell..pl.:orvosi papír pszichológustól,hogy a lelki állapotod nem megfeleő ill. labilis,így kérvényeznéd,hogy magántanuló lehess.
2011. jan. 5. 16:05
 3/6 anonim ***** válasza:
ha ilyen könyen el lehetne én se járnák suliba 12/f amugy mi történt menj szihiáterhez
2011. jan. 5. 16:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Először inkább kezeléseken kéne átesned és mikor azt mondja a szakorvos,hogy bizony fél évi kimaradást kaphatsz akkor hajrá.

Ahhoz,hogy magántanuló legyél pedig sok pénz kell,igazából több nem.

Meg levelező szakon is lehetsz.

De mindenképpen fordulj szakemberhez,ha eddig nem tetted volna.

2011. jan. 5. 21:10
 5/6 anonim ***** válasza:
harapd meg a társaidat, törj-zúzz amerre csak jársz, vizeld össze magad, üvöltve káromkodj a tanárok előtt és húzd le a jegyeidet amennyire csak lehet, egyszóval tanúsíts antiszociális viselkedést! így fix, hogy kitesznek, vagy mész a bolondok iskolájába.
2011. jan. 6. 17:06
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem is volt egy barátnőm aki a suliban állandóan sírt; és akkor hazament ; pszhiólógushoz járt 1 éveg magántanuló volt; most nagyon jó fej csaj és már semmi baja :D
2011. jan. 6. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!