Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek korai egy 17 éves...

Szerintetek korai egy 17 éves lanynak barátjánál aludni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 14:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Ha nem baj, én is válaszolok, bár még nem vagyok szülő. Sokban függ attól, hogy mennyire megbízható a lány, és a fiú. Én 15 évesen aludtam együtt a barátommal először (ekkor még csak 3 hete jártunk), de anyukám megbízott bennem, mert tudta, hogy nem fogok csinálni semmi hülyeséget. Először bemutattam őket egymásnak, és miután meggyőződött arról, hogy a fiú is tisztességes, elengedett. Nem is történt semmi, jó pár hónapra rá veszítettem el a szüzességem (ekkor 16 voltam) szintén ezzel a fiúval, és azóta is együtt vagyunk (már majdnem négy éve). Szóval ha a lány megbízható, akkor egy ott alvásból nem lesz semmi baj, én ezt tanácsolom. :) Persze ehhez hozzátartozik egy bizalmas gyerek-szülő viszony, és a gyerek megfelelő felvilágosítása.
2011. jan. 3. 15:08
 12/28 A kérdező kommentje:
A lányomnak régebben hetente más barátja volt. Ivott és felelőtlen volt. Igaz már 1éve elégge megváltozott és lehetséges hogy megbánta! De akkor is felelőtlen volt . Valyon ezekután bízhatok benne ?
2011. jan. 3. 15:11
 13/28 anonim ***** válasza:
Muszáj lesz, ha nem akarod elveszíteni a szeretetét és a megbecsülését.
2011. jan. 3. 15:14
 14/28 anonim ***** válasza:

Korai, nem korai, ez sok mindentől függ.

Az első dolog szerintem, hogy megismerd a fiút. A lányod istenítheti, mivel vele jár,de te nem tudhatod milyen. Ha már te vagy a felelős a lányodért, míg 18 nem lesz, akkor legalább tudd, hogy ki az akivel jár. Hogy mered rábízni egy számodra teljesen ismeretlen emberre a lányodat!

Először találkozzatok, beszélgess a fúval, s ha úgy érzed, elég megalapozott a kapcsoltuk, akkor igent mondhatsz!

15/28 A kérdező kommentje:
Épp attól félek hogy 1év és nagykorú ha most elveszítem a bizalmát mi lesz ...
 16/28 anonim ***** válasza:

Bocsi az OFFért,de ezt a kérdést nem a lányod irta ki?

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..

2011. jan. 3. 15:36
 17/28 anonim ***** válasza:
ismerösöm 17. 3 éve együtt vannak és igen.
2011. jan. 3. 15:37
 18/28 anonim ***** válasza:
A gyerekem megbecsülését meg szeretetét nem azzal kell kivívni, hogy mindent megengedek neki, mert akkor leszek jó fej. Gyakorlatilag, ha tényleg te vagy az anyuka, ahogy a kommentjeidből nézem, tök mindegy mit mondasz a lányodnak, mert önfejű és nem igazán érdekli a te véleményed, álláspontod. Nem 17 évesen kell elkezdeni megnevelni, akkor kellett volna közbelépni, amikor elkezdte a "züllött" életmódját folytatni. Innentől kezdve tök mindegy, hogy most engeded vagy sem, hogy a barátjánál aludjon.
2011. jan. 3. 16:13
 19/28 A kérdező kommentje:
Nemhiszem hogy ő nemszokott internetre járni megha vannak hasonló kérdései nemhiszem hogy ide fordulna.
2011. jan. 3. 17:48
 20/28 A kérdező kommentje:

alex :)

valahogy en nemdíjaztam volna ha 14éves korától párja van.

2011. jan. 3. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!